‘Market Shaker Award 2019’ za mirisnu i vertikalnu karticu Addiko banke – Bankar.rs
BANKARSKI PROIZVODIBANKEDOMAĆE BANKEPlatne karticeSLIDERSVE VESTI

‘Market Shaker Award 2019’ za mirisnu i vertikalnu karticu Addiko banke

Addiko Bank je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu, za poseban doprinos razvoju i promovisanju bezgotovinskog plaćanja u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini, u vidu prve mirisne i vertikalne kartice. Na globalnom nivou Mastercard® je 2019. godine dodelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput najvišeg stepena sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem „Addiko Sigurne Internet kupovine“. Uz to, prva je kartica s originalnim vertikalnim dizajnom.

„Izuzetno smo ponosni na ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnim tržištima i koja je zadnje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje. Posebno uzimajući u obzir činjenicu da se radi o samo jednoj od devet takvih priznanja na svetskom nivou“, izjavila je Marija Bauerdirektorica Kartičnog poslovanja Addiko Grupe.

Tags
Back to top button