Vojvođanska banka donira 350.000 dinara za kampanju “Pruži korak” – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostDRUŠTVENA ODGOVORNOSTSLIDERSVE VESTI

Vojvođanska banka donira 350.000 dinara za kampanju “Pruži korak”

Beograd, 3 oktobar 2019 – Jedinstvenoj humanitarnoj kampanji „Pruži korak“ koju organizuje Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, pridružila se i Vojvođanska banka donacijom od 350 dinara. Cilj akcije je izgradnja nove roditeljske kuće u Beogradu, koja je namenjena smeštaju I brizi porodica čija se deca leče, a dolaze iz udaljenijih krajeva Srbije i nemaju mogućnost da obezbede smeštaj tokom ovog dugog i složenog procesa. Novi kapaciteti moći će da prihvate 20 porodica.

„Vojvođanska banka priključila se kampanji kao donator sa željom da kroz društveno odgovorno poslovanje nastavi da doprinosi razvoju zajednice u kojoj posluje. Ovom donacijom želimo da pružimo podršku najranjivijim grupama društva i ohrabrimo druge kompanije da se priključe humanitarnoj akciji. Naša želja je da pomognemo u najvažnijoj borbi sa kojom su suočena obolela deca i njihovi roditelji i damo im do znanja danisu sami“, izjavila je Milica Babić, zadužena za društveno odgovorno poslovanje u Vojvođanskoj banci.

Svaki pojedinac može da se priključi kampanji, prati njen tok i da svoj mali, ali značajan doprinos, na vrlo jednostavan način. Dovoljno je preuzeti mobilnu aplikaciju „Pruži korak“ na Google Play Store/App Store. Svaki pređeni kilometar konvertuje se u 100 dinara koje će uplatiti donatori, a na samoj aplikaciji svakog trenutka dostupni su podaci o prepešačenim kilometrima.

 

Tags
Back to top button