Visa i Revolut objavili novi sporazum o saradnji – Bankar.rs
FinTechINOVACIJEKOMPANIJEMobilna placanjaSVE VESTI

Visa i Revolut objavili novi sporazum o saradnji

Visa i Revolut , vodeća fintech kompanija u Evropi i mobilna apliakcija za plaćanje, objavili su novi sporazum kojim će Revolut uglavnom izdavati kartice brenda Visa tokom svog globalnog širenja.

Koristeći prepoznatljivost brenda Visa, njenu veličinu i globalnu prihvaćenost, Revolut će moći ponuditi svoj proizvod u pet novih regija, tako dobijajući pristup na 23 nova tržišta te sveukupno na 55 svetskih tržišta, saopštili su iz Revoluta.

Oslanjajući se na uspeh postojećih sporazuma u Evropi, Visa će Revolutu prvo omogućiti pokretanje u Australiji, Brazilu, Kanadi, Japanu, Novom Zelandu, Singapuru i u Sjedinjenim Američkim Državama, a dugoročnim planovima obuhvataju se Argentina, Čile, Hong Kong, Indija, Indonezija, Koreja, Malezija, Meksiko, Filipini, Saudijska Arabija, Južnoafrička Republika, Tajvan, Tajland, Ukrajina i Vijetnam.

„Radujemo se razvoju naše saradnje sa Visom, svetskim predvodnikom za digitalna plaćanja, a to će pretvoriti našu zajedničku viziju o jednostavnim, inovativnim iskustvima plaćanja u stvarnost”, izjavio je Nikolay Storonsky, osnivač i glavni izvršeni direktor Revoluta.

„Novi sporazum sa Visom dogodio se u pravo vreme za Revolut obzirom na to da planiramo proširenje na veći broj drugih tržišta kako bismo još većem broju potrošača ponudili kontrolu, fleksibilnost i inovativnost u kojima naši evropski klijenti uživaju već godinama.”

Visa se prihvata na gotovo 54 miliona prodajnih mesta u više od 200 zemalja, a partnerstvo će potrošačima omogućili bolje upravljanje svojim novcem digitalnim putem.

Izvor: Novac.hr

Tags
Back to top button