Banjalučki brokeri prvi u regionu nude trgovanje na berzi preko Vibera i Skajpa – Bankar.rs
SVE VESTI

Banjalučki brokeri prvi u regionu nude trgovanje na berzi preko Vibera i Skajpa

Nakon što je nedavno ponudila uslugu otvaranja brokerskog računa online, banjalučka brokerska kuća „Eurobroker“ ide korak dalje u uvođenju noviteta, pa sada svim klijentima nudi mogućnost otvaranja naloga putem Viber-a i Skype-a.

Trgovanje hartijama od vrednosti postaje još jednostavnije i lakše uz nove načine davanja kupoprodajnih naloga, na potpuno novi način, putem Viber-a i Skype u „Eurobrokeru“. Ova inovativna brokerska kuća je prethodno omogućila klijentima da trguju putem eTrading-a, Webmail-a, telefona i faksa.

Da bi klijent izdao nalog putem Viber-a ili Skype-a, potrebno je da ima otvoren brokerski račun i uredno potpisan Ugovor o brokerskom posredovanju te da u Viber ili Skype poruci precizno navede elemente naloga prema uputstvu. Nakon prijema poruke sa elementima naloga, broker proverava ispravnost iste te ukoliko su ispoštovani svi propisani uslovi, nalog se prima i unosi u sistem. Klijent se obaveštava o primljenom nalogu, a poruka sa nalogom se elektronski arhivira te se tako proces i završava.

U „Eurobrokeru“ ponosno ističu da su jedina brokerska kuća u Bosni i Hercegovini i regionu koja svojim klijentima omogućava davanje kupoprodajnih naloga na ovaj način.

U ovoj brokerskoj kući kažu da je njihov cilj svojim klijentima što više olakšati i pojednostaviti trgovanje na berzi.

Izvor: Capital.ba

 

Tags
Back to top button