Euromoney: Unikredit Banka Srbija najbolja banka u kategoriji “Finansiranje zajmova” – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Euromoney: Unikredit Banka Srbija najbolja banka u kategoriji “Finansiranje zajmova”

Magazin Juromani (Euromoney) objavio je rezultate istraživanja o projektnom finansiranju nekretnina i proglasio Unikredit (UniCredit) banku Srbija za najbolju banku u kategoriji “Finansiranje zajmova” u Srbiji, dok je Unikredit grupa nagrađena u nekoliko različitih kategorija, saopštila je danas ta banka.

U okviru kategorije “Banka” Unikredit je proglašen za najbolju banku u regionu Centralne i istočne Evrope, ali i za najbolje banke u Češkoj i Mađarskoj.

U kategoriji “Finansiranje zajmova” pored banke u Srbiji nagrađene su i banke u Austriji i Mađarskoj, dok je u kategoriji “Finansiranje kapitala” nagrada pripala Unikreditovim bankama u Slovačkoj i Austriji.

Direktor korporativnog i investicionog bankarstva u Unikredit banci Srbija Spas Vidarkinski je rekao da priznanje Juromani predstavlja još jednu potvrdu izvrsnosti usluga koje pruža ta banka.

“Veoma smo srećni zbog toga što Juromani, naši saradnici i klijenti prepoznaju Unikredit banku Srbija kao najbolju banku koja pruža usluge iz oblasti projektnog finansiranja nekretnina”, naveo je on.

Istraživanje Projektno finansiranje nekretnina magazin Juromani sprovodi po 15. put sa ciljem da prepozna vodeće pružaoce usluga i proizvoda u vezi sa nekretninama. U ovogodišnjem istraživanju je prikupljeno više od 3.274 odgovora iz 2.175 kompanija iz 76 zemalja.

Tags
Back to top button