Kredi agrikol banka otvorila novu ekspozituru u Beogradu na Bežanijskoj kosi – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

Kredi agrikol banka otvorila novu ekspozituru u Beogradu na Bežanijskoj kosi

Kredi agrikol (Credit Agricole) banka je otvorila ekspozituru u Beogradu na Bežanijskoj gde će klijenti i posle radnog vremena moći da dobiju usluge.

Direktorka filijale Milena Damljanović rekla je da je Kredi agrikol banka napravila korak unapred i otvorila novu ekspozituru u Ulici Partizanske avijacije 12 sa novim konceptom poslovanja.

“Osetili smo potrebe klijenata i omogućili im da mogu da dobiju bankarske usluge u vreme kada im odgovara i na što efikasniji način”, rekla je Damljanović.

Dodala je da u novoj ekspozituri u “zoni 24” postoji bankomat koji omogućava fizičkim i pravnim licima da obave uplate ili podignu dinare i evre i van njihovog radnog vremena, a “diskretna blagajna” obezbeđuje da se transakcije obave bez prisustva javnosti.

Damljanović je rekla je da je novina u poslovanju te filijale “digitalni korner” koji banka planira da uvede u sve ekspoziture, a koji omogućava klijentima da pristupe eBankig aplikacijama i da svoje transakcije obave elektronskim putem uz edukaciju radnika banke.

Svečanom otvaranju filijale prisustvovali su partneri banke, predstavnici kompanija i klijenti.

U okviru odgovornog poslovanja Kredi agrikol banka već duži period realizuje projekat “Usvojimo školu” kojim zaposleni doniraju sredstva deci sa posebnim potrebama Osnovne škole “Dušan Dugalić” iz Beograda. Banka će zbog početka školske godine takođe donirati sredstava toj školi.

Deca škole “Dušan Dugalić” su povodom otvaranja nove ekspoziture Kredi agrikol banke pripremila prigodne poklone.

Tags
Back to top button