Sberbank najbolja banka za poslovne transakcije u Centralnoj i Istočnoj Evropi – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEEVROPSKE BANKEINOSTRANE BANKESVE VESTI

Sberbank najbolja banka za poslovne transakcije u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Sberbank je pobednik globalnog finansijskog takmičenja pod nazivom “Transaction Banking Awards” za 2019. godinu. Organizator takmičenja, britanski magazin “The Banker”, drugi put za redom odao je priznanje Sberbank kao najboljoj banci za obavljanje poslovnih transakcija u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Učesnici su ove godine predstavili tri inovacije u pogledu svojih proizvoda, procedura i usluga. Sberbank se fokusirala na unapređenje usluga platnog prometa, uvođenje jedinstvene mrežne usluge, te mobilne aplikacije za Cash-in-Transit uslugu, kao i digitalne korporativne kartice sa integrisanom telemedicinskom uslugom.

“Glavni zahtevi koje klijenti stavljaju pred banku su kvalitet i brzina sprovođenja transakcija. Jedan od naših ključnih ciljeva jeste skratiti vreme, koje klijenti provode u komunikaciji sa bankom, što im ostavlja više vremena da se posvete svom poslovanju. Sve usluge koje smo predstavili u 2019. godini omogućuju klijentima da sa bankom rešavaju sve svoje poslove online, štedeći svoje vreme. Sberbank klijenti su ove godine dobili pristup uslugama kao što su izmene pravne dokumentacije online, elektronski gotovinski čekovi (E-Cheque), mrežna usluga pod nazivom cash-in-transit, otvaranje računa online itd. Zahvaljujući ovim uslugama, poslovni se izazovi mogu rešiti u nekoliko klikova, bez potrebe pozivanja ili dolaska u banku”, izjavio je Sergej Popov, direktor Službe za poslovne transakcije Sberbanke.

U organizaciji vodećeg međunarodnog finansijskog časopisa ovom se godišnjom nagradom pod nazivom „Transaction Banking Awards“ prepoznaju i nagrađuju najbolje svetske banke za poslovanje, a žiri čini niz stručnjaka iz ove industrije.

Tags
Back to top button