Najperspektivniji srpski fintech startapi na takmičenju Elevator Lab Challenge u Beogradu – Bankar.rs
BANKESLIDERSVE VESTI

Najperspektivniji srpski fintech startapi na takmičenju Elevator Lab Challenge u Beogradu

Raiffeisen banka pozvala je sve zainteresovane da se u utorak, 27. avgusta u Startit Centru Beograd pridruže takmičenju Elevator Lab Challenge i upoznaju se sa nekim od najperspektivnijih srpskih fintech startapa koji će predstaviti svoje inovacije i najnovija rešenja iz oblasti finansijskih tehnologija.
Sedam najboljih fintech startapa koji su prošli selekciju Raiffeisen banke će se pred stručnim žirijem i publikom takmičiti za novčanu nagradu od 5.000€ i plasman u regionalno finale Elevator Lab Challenge-a. U pitanju su sledeći timovi: Tenderly, ZWEBB, Platindo Score, Clever, Abstract Cyber Score, Invoicing box i Plativoo.
Žiri u ovom delu takmičenja čine: Petar Jovanović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke, Dimitar Dilov, član Izvršnog odbora za upravljanje rizikom Raiffeisen banke, Ivan Bjelajac, suosnivač i CEO MVP Workshopa, Nebojša Đurđević, CEO Inicijative Digitalna Srbija, i Marija Ilić, suosnivačica i CPO kompanije TwoDesperados.
Svi zainteresovani mogu posetiti Startit Centar Beograd 27. avgusta od 18h i ispratiti ko će pobediti na takmičenju i osvojiti novčanu nagradu i plasman u regionalno finale. Događaj je otvorenog tipa uz obaveznu prethodnu prijavu.
Regionalni Elevator Lab Challenge je organizovan kroz lokalna takmičenja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Najbolji startapi sa svakog takmičenja dobijaju nagradu od 5.000 €, kao i direktan plasman u polufinale Elevator lab akceleratorskog programa RBI-a u Beču, gde će se takmičiti s pobednicima iz drugih zemalja.
Regionalni Elevator Lab Challenge biće okončan gala događajem u Beogradu, na kome će pobednici takmičenja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000€.
Regionalni Elevator Lab challenge sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacija Startit, HUB385, HUB387, Heapspace, Networks.ba i Digitalizuj.me.
Tags
Back to top button