Eurobank svojim klijentima nudi niz novih, unapređenih funkcija na bankomatima – Bankar.rs
BANKARSKI PROIZVODIBANKEDOMAĆE BANKEElektronsko bankarstvoSVE VESTI

Eurobank svojim klijentima nudi niz novih, unapređenih funkcija na bankomatima

Eurobanka ima široko rasprostranjenu mrežu bankomata širom Srbije. Banka raspolaže sa 139 bankomata, od kojih su 30 multifunkcionalni, u ekspoziturama i na drugim prometnim mestima

NOVE FUNKCIONALNOSTI

Od sada na novim, EUR/RSD bankomatima Eurobanke možete da uplaćujete sredstva u domaćoj valuti kao i da uplaćujete i podižete sredstva u Evrima. Nakon uplate novac Vam je na raspolaganju u roku od nekoliko sekundi!

Sve što je potrebno jeste da posedujete bilo koju Eurobank platnu karticu.Omogućne su Vam sledeće usluge:

  • Gotovinska uplata u RSD na lične i poslovne dinarske račune
  • Gotovinska isplata/uplata sa/na lične račune u Evrima
  • Gotovinska uplata u RSD na kreditnu karticu

Uplata RSD je dostupna svim korisnicima Eurobank platnih kartica.

Uplata/isplata EUR je dostupna korisnicima Eurobank debitnih platnih kartica:
Ukoliko ste korisnik FX kartice, beskontane kartice vezane za Vaš dinarski i devizni račun usluga Vam je odmah dostupna.
Ukoliko ste korisnik bilo koje druge debitne kartice neophodno je da posetite najbližu ekspozituru kako bi izvršili povezivanje Vašeg ličnog račun u EUR valuti za postojeću debitnu karticu.

Limiti

Dnevni limiti za fizička lica za uplatu iznose 500.000 RSD ili 5.000 EUR. Dnevni limiti za fizička lica za isplatu iznose 50.000 RSD (Visa, Master Card), 25.000 RSD (Dina Card) dok je limit za isplatu EUR-a 500 EUR ( Isplata EUR je moguća samo u apoenima od 50 EUR).

Aktuelnu listu raspoloživih bankomata i bankomata sa  novim funkcionalnostima možete pronaci na web sajtu Banke kao i mobilnoj aplikaciji Banke.

Za sva dodatna pitanja pozovite besplatni kontakt centar EuroPHONE na broj 0800 1111 44 (opcija 4) ili sa mobilnog telefona broj +381 11 2023 353 uz standardnu tarifu Vašeg operatera ili posetite najbližu ekspozituru.

Tags
Back to top button