Payten – kompanija koja nudi usluge vezane za POS i ATM širi poslovanje u Srbiji – Bankar.rs
BANKARSKI PROIZVODIBANKEINOVACIJESVE VESTI

Payten – kompanija koja nudi usluge vezane za POS i ATM širi poslovanje u Srbiji

Sledeći svoju poslovnu strategiju, Payten je udružio snage sa Bassilichi CEE, kompanijom koja posluje u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Ovo je još jedna aktivnost poslovnog rasta koja prati Paytenovu nedavnu kupovinu Necomplus-a i širenje u Španiji, Andori, Portugalu, Kolumbiji, Peruu i Dominikanskoj Republici.

Payten je stekao 100% deonica Bassilichi CEE u Srbiji, kompanije koja je bila u industriji više od 10 godina kao pouzdan partner finansijskim institucijama koje nude usluge vezane za POS i ATM. Očekuje se da će nova sinergija rezultirati povećanom reaktivnošću i kvalitetom usluga kroz pridružene resurse.

“Kao kompanija specijalizovana za platna rešenja unutar Asseco grupe Jugoistočne Evrope (ASEE), koja deluje ne samo u regiji jugoistočne Evrope nego i širom sveta, Payten je usmeren na širenje svojih aktivnosti u smislu dosega novih teritorija i obogaćivanja portfelja rešenja i usluga u industriji plaćanja. Naš cilj je ubrzati Paytenovu strategiju rasta, a istovremeno ispunjavati zahteve kupaca, nadilazeći njihova očekivanja i ići u korak sa tržišnim trendovima i kretanjima. U svim tim aktivnostima naš pristup će uključivati ​​visok nivo predanosti i uvođenje novih rešenja za pokretanje inovacija”, rekao je Piotr Jeleński, predsednik i izvršni direktor ASEE grupe.

Payten, član Asseco Jugoistočne Evrope (ASEE), nova je marka ASEE koja proizlazi iz snažne poslovne jedinice za plaćanje ASEE, koja nudi celovita rešenja platne industrije za finansijske i nefinansijske institucije pružajući najviši nivo stručnosti, održavanja i podrške kroz celi portfelj. Kompanija koja posluje u okviru e-trgovine, mPayments, sigurnosnih rešenja plaćanja, obrade transakcija, usluga povezanih sa bankomatima i POS-om prisutna je u 14 zemalja širom sveta i zapošljava gotovo 1.300 ljudi.

Izvor: Indikator.ba

Tags
Back to top button