MK Grupa: Još pet miliona evra za renoviranje hotela Grand na Kopaoniku – Bankar.rs
KOMPANIJESVE VESTI

MK Grupa: Još pet miliona evra za renoviranje hotela Grand na Kopaoniku

Kompanija “MK grupa” nastavlja da investira u hotel “Grand” na Kopaoniku, sa namerom da ovaj prestižni objekat zadrži lidersku poziciju i nastavi promociju naše najlepše planine kao jedne od najznačajnijih turističkih destinacija ovog dela Evrope.

Do sada je “MK grupa” u hotel “Grand”, i razvoj destinacije, uložila 50 miliona evra, a u novom trogodišnjem investicionom planu opredeljeno je više od pet miliona evra za renoviranje hotelskih kapaciteta.

“Novim investicionim ciklusom daje se novi kvalitet hotelu “Grand”, rekao je Aleksandar Kostić, potpredsednik “MK grupe”.

“Hotel “Grand”, kao brend, predstavlja lice Kopaonika i na čelu je razvoja cele destinacije. U jeku uspešne letnje turističke sezone, započeli smo realizaciju novih ambicioznih planova, sa ciljem da našim gostima pružimo još kvalitetniju uslugu u budućnosti. Uz to, destinaciju hoćemo da promovišemo kao centar visokog turizma.”

Inače, trogodišnji, investicioni plan, počinje ovog leta renoviranjem 58 soba u zapadnom krilu hotela, kao i 30 soba u aneksu iznad bazena. Ukupna vrednost ove investicije biće dva miliona evra. U 2020. godini planirano je kompletno renoviranje Velnes i spa hotela. Dok će sledeće godine početi sređivanje restorana. Očekuje se da će ove investicije koštati više od tri miliona evra.

Izvor: Novosti

Tags
Back to top button