Od sada možete podizati gotovinu sa bankovnog računa na NIS i Gasprom pumpama – Bankar.rs
BANKEKOMPANIJESVE VESTI

Od sada možete podizati gotovinu sa bankovnog računa na NIS i Gasprom pumpama

Kompanija NIS, u saradnji sa kompanijom Masterkard, uvela je na svim NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama jedinstvenu uslugu podizanja gotovine sa bankovnog računa, čime je ova naftna kompanija postala pionir u uvođenju ove vrste bankarske usluge na domaćem tržištu.

“Kao kompanija kojoj su potrošači na prvom mestu, NIS kontinuirano nastoji da unapredi kvalitet svojih proizvoda i usluga. Uvođenjem opcije podizanja gotovine prilikom plaćanja na našim pumpama učinili smo još jedan korak u pravcu modernizacije. Zadovoljstvo nam je što smo pri uvođenju ove usluge ostvarili partnerstvo sa renomiranom kompanijom poput Masterkard”, rekao je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a, povodom uvođenja ove usluge.

„Kao tehnološka kompanija, trudimo se da zajedno sa našim partnerima razvijamo usluge koje će uštedeti vreme i olakšati svakodnevne aktivnosti korisnika. Usluga podizanja gotovine uz kupovinu Masterkard karticom predstavlja komforno rešenje i mogućnost da se dve operacije obave odjednom i na taj način štedi vreme u potrazi za bankomatima ili za odlazak u banku. Važan element finansijske edukacije je i razvoj novih proizvoda i usluga. Osim što omogućava dostupnost gotovine na lokacijama gde nema bankomata, ova nova funkcionalnost doprinosi opštem razvoju elektronskih plaćanja u Srbiji”, izjavila je Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Masterkard.

Izvor: Politika

Tags
Back to top button