Sberbank Srbija s Tamarom u akciji – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Sberbank Srbija s Tamarom u akciji

Sberbank Srbija, u periodu od marta do juna meseca, donirala je više od milion dinara učesnicima emisije „S Tamarom u akciji“. Zahvaljujući nesebničnom zalaganju Tamare Grujić i finansijskoj podršci Sberbanke, 11 porodica dobilo je priliku za novi početak, a osnovna škola u Gruži novu salu za fizičko vaspitanje. U skladu sa činjenicom da Sber znači štednja, porodicama je otvoren i štedni račun, sa željom da dodatno doprinese njihovoj finansijskoj sigurnosti.

„Kao društveno odgovorna kompanija, Sberbank Srbija veliku pažnju poklanja brizi o građanima Srbije. Kroz različite projekte u proteklih sedam godina, sproveli smo niz dobrotvornih akcija koje su uglavnom bile usmerene na decu bez roditeljskog staranja, zaštitu i uređenje životne sredine. Ovog proleća ostvarili smo sjajnu saradnju sa Tamarom Grujić, i zajedničkim snagama doprineli unapređenju kvaliteta života 11 porodica širom Srbije. Najveća nagrada su nam osmesi onih koje smo uveselili. Nastavljamo u istom duhu već na jesen, svesni da kroz ovakva ulaganja doprinosimo boljem stanju u društvu“, rekao je Aleksandar Milić, direktor službe za marketing i komunikacjie.

“Veoma mi je drago da nastavljamo saradnju sa Sberbankom. Bez obzira na novi dom, porodicama mnogo znači i finansijski poklon koji obezbeđuju naši prijatelji zahvaljujući zajedničkoj saradnji. U osmoj sezoni ostajemo na teritoriji centralne Srbije i Šumadije. Pomoći ćemo da deset porodica živi u boljim životim uslovima, a zbog veoma pozitivnih reakcija na završetak sedme sezone, u kojoj smo renovirali seosku školu u selu Guberevac, na opštini Knić, osmu sezonu završićemo sa renoviranjem dve seoske škole. Jedna se nalazi u selu Izvor kod Pirota, a druga u selu Mečkovac kod Vranja. Tom inicijativom želimo da skrenemo pažnju javnosti na uslove u kojima se obrazuju deca u manjim sredinama u Srbiji. U obe epizode, od sredstava koja ćemo dobiti od Sberbanke, školama ćemo obezbediti sportske rekvizite: koševe, golove, lopte…Osma sezona počinje sa emitovanjem krajem septembra meseca, u istom terminu, petkom, na Prvom programu Javnog servisa Srbije, sa početkom u 21h. Radujem se nastavku akcija!”, izjavila je Tamara Grujić.

Da podsetimo, tokom sedam sezona TV serijala humanitarnog karaktera „S Tamarom u akciji“ prikazane su 92 epizode.

Tags
Back to top button