UniCredit Banka započela akciju „Senior super transfer“ – Bankar.rs
BANKARSKI PROIZVODIBANKEDepoziti i štednjaDOMAĆE BANKERačuniSLIDERSVE VESTI

UniCredit Banka započela akciju „Senior super transfer“

UniCredit Banka je pokrenula veliku promotivnu akciju pod nazivom “Senior super transfer” pod sloganom Preporuka koja se isplati, a koja će trajati do kraja avgusta ove godine.

Akcija ima za cilj da motiviše zadovoljne klijente da UniCredit Banku preporuče svojim prijateljima ili rođacima koji su u penziji da baš u ovoj banci otvore račun. Za inicijatore “Senior super transfera” koji banku preporuče obezbeđena je novčana nagrada u iznosu od 2.000 dinara.

Svaki klijent UniCredit Banke može da preporuči do šest svojih prijatelja koji su u penziji i da, zahvaljujući tome bude nagrađen u ukupnom iznosu do 12.000 dinara. Kako bi učestvovali u “Senior super transferu” i svojim prijateljima pružili priliku da ostvare dodatnu zaradu, neophodno je da novi klijenti, prilikom otvaranja računa u UniCredit Banci na koji će ubuduće primati penziju, sa sobom donesu “Kupon za prijatelja” na kojem je naznačen broj tekućeg računa klijenta koji ga je preporučio.

Navedeni kuponi se mogu preuzeti u bilo kojoj ekspozituri UniCredit Banke širom Srbije, a nakon uplate dela penzije na račun novog klijenta, prijatelju koji ga je preporučio će biti uplaćen na tekući račun u UniCredit Banci iznos od 2.000 dinara.

Izvor: BIZLife

Tags
Back to top button