Pogledajte kako izgleda kad unovčite Bitkoin na bankomatu (VIDEO) – Bankar.rs
KRIPTOVALUTESVE VESTI

Pogledajte kako izgleda kad unovčite Bitkoin na bankomatu (VIDEO)

Putnici koji su se našli na Bond Street stanici podzemne železnice u Londonu imali su priliku da vide pomalo bizaran i zanimljiv prizor, piše Zimo.

Muškarac srednjih godina stajao je pored bankomata ispred kojeg je bila postavljena sportska torba i sa osmehom na licu gledao je kako bankomat izbacuje hrpu novčanica.

Novca je bilo toliko da je leteo i oko same torbe u koju je trebalo da upada, a čitav događaj je privukao veliku pažnju pa je obližnji čuvar morao da sprečava ljude da usput pokupe „odbegli“ novac.

Čini se da čoveku koji je stajao uz bankomat to nije ni najmanje smetalo. Uostalom, šta je nekoliko novčanica od 20 funti kad je u torbi, procenjuje se, bilo nekoliko desetina hiljada funti?

Čovek je jednostavno unovčio svoje bitkoine na bankomatu koji obrađuje kriptovalute. Kako su iz poljske kompanije koja je vlasnik bankomata objasnili za Daily Mail, bankomat može da obrađuje i isplaćuje velike iznose, ali je punjen novčanicama male vrednost.

Neki ljudi na internetu izrazili su sumnju oko samog videa i napomenuli da je možda u pitanju performans kojim želi da se promoviše trgovanje kriptovalutama.

Izvor: Bizlife

Tags
Back to top button