ProCredit banka svojim uslugama stimuliše i ohrabruje građane na štednju – Bankar.rs
BANKARSKI PROIZVODIBANKEDepoziti i štednjaDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

ProCredit banka svojim uslugama stimuliše i ohrabruje građane na štednju

Izdvojiti deo primanja ili kućnog budžeta za štednju nije nimalo jednostavan zadatak. Ali, ne i neizvodljiv, jer za stvaranje „zlatnog fonda“ nije presudno odvojiti svakog meseca veliku sumu. Važno je da u tome budete uporni, tačnije da izdvajate manje, ali redovne iznose.

“Upravo to je najčešći savet ProCredit banke. Naši modeli štednje su osmišljeni tako da građane stimulišu i ohrabruju. Tačnije, da im omoguće da na svoj novac ostvaruju atraktivnu kamatu, ali i da znaju da su im sredstva na sigurnom mestu i uvek dostupna”, objašnjava Nemanja Tomić, direktor Sektora za bankarske usluge ProCredit banke.

Prema njegovim rečima, nema univerzalnog recepta koliko bi jedna porodica trebalo mesečno da štedi.

“Važno je da svako pronađe svoju meru, odnosno da neguje štednju kao važnu životnu naviku i da joj uvek daje prednost u odnosu na potrošnju i zaduživanje”, objašnjava Tomić i dodaje:

“Svim štedišama u ProCredit banci su na raspolaganju različiti modeli štednje. Jedan od njih je svakako Fleksi štednja koja omogućava dobru kamatnu stopu i maksimalnu slobodu u korišćenju oročenih sredstava. Međutim, tu je i naša klasična oročena štednja uz izuzetno dobre uslove, kao deo specijalne ponude koju omogućavamo svim našim klijentima”, objašnjava Nemanja Tomić.

Tags
Back to top button