PKS pokrenula novi portal za unapređenje biznisa – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

PKS pokrenula novi portal za unapređenje biznisa

Privredna komora Srbije pokrenula je, u saradnji sa IT kompanijom “Cube Team”, novi biznis portal “PKS Partner” namenjen privrednicima koji žele da unaprede poslovanje, povećaju prodaju i konkurentnost i smanje rizik prilikom izbora novih poslovnih partnera.

PKS Partner je onlajn biznis portal koji sadrži poslovne informacije o svim registrovanim privrednim subjektima u Srbiji, navodi se u saopštenju Komore.

Portal objedinjuje javno dostupne informacije o srpskim firmama koje, uz korišćenje naprednih funkcionalnosti, omogućavaju smanjenje rizika u donošenju odluka, sagledavanje novih poslovnih mogućnosti i unapredjenje poslovanja.

Cilj portala je da osnaži srpsku privredu kroz digitalizaciju i korišćenje informacija koje su bitne za poslovanje svake firme, a njegove napredne funkcionalnosti pružaju mogućnost preuzimanja informacija o vlasničkoj strukturi kompanija, računima i blokadama, kao i povezanim licima. Moguće je i pretraživanje prema više kriterijuma, kao i uvid u finansijske izveštaje i zastupnike kompanija.

Jedna od mogućnosti je i pametna pretraga kompanija na osnovu više od 60 kriterijuma, od lokacije firme i statusa, do delatnosti i poslovnog prihoda.

Tags
Back to top button