Nekretnine Atlas banke na prodaji, početna cena 10,6 miliona evra – Bankar.rs
BANKEINOSTRANE BANKESLIDERSVE VESTI

Nekretnine Atlas banke na prodaji, početna cena 10,6 miliona evra

Podgorica – Stečajni upravnik Atlas banke raspisao je oglas o prodaji njenih nepokretnosti od ukupno 5,79 hiljada kvadratnih metara, po početnoj ceni od 10,6 miliona evra.

Na prodaju su ponuđene poslovne zgrade i prostori, zemljište, garažna mesta u Ulici Stanka Dragojevića i Capital plaza, piše „Pobjeda“.

Stečajnog upravnika zastupa advokatska kancelarija Zorice Đukanović, u čijim će prostorijama, u Moskovskoj 13 u Podgorici, 30. maja biti održano usmeno nadmetanje za prodaju tih nepokretnosti.

Na prodaju je ponuđeno zemljište od 434 kvadratna metra pod zgradom od 400 kvadrata i 34 kvadrata dvorišta, potom poslovna zgrada u vanprivredi ukupne površine 828 kvadrata, sa podrumom i potkrovljem, prenela je agencija Mina.

Početna cena te zgrade i zemljišta u Ulici Stanka Dragojevića je 1,99 miliona evra.

U oglasu se navodi da je za učešće na nadmetanju obavezan depozit od deset odsto početne cene, odnosno 199 hiljada evra.

Predmet prodaje je i ukupno 4,53 hiljade kvadratnih metara u Capital plazi po početnoj ceni od 8,65 miliona evra. Od ukupne površine na poslovne prostore se odnosi 3,94 hiljade kvadrata izgrađenih u „sivoj fazi“, a 50 garažnih mjesta ima površinu od 591 kvadratni metar i potpuno su završena. Uslov i za to nadmetanje je uplata depozita od 864,7 hiljada evra.

Centralna banka je u Atlas banci otvorila stečaj 5. aprila.

Izvor: B92

Tags
Back to top button