Nova ponuda Credit Agricole – manja rata keš kredita – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEKreditiSVE VESTI

Nova ponuda Credit Agricole – manja rata keš kredita

Credit Agricole Srbija je u novoj kampanji pripremila jedinstvenu ponudu keš kredita za refinansiranje bez troškova odobravanja, održavanja i prevremene otplate uz nominalnu kamatnu stopu od 7,95% godišnje.

U želji da svojim klijentima omogući da kažu “da” važnim stvarima na vreme i ne propuste pravi trenutak za ostvarenje svojih planova, Credit Agricole Srbija pripremila je kredit za refinansiranje koji, osim veoma atraktivne nominalne kamatne stope već od 7,95% godišnje, maksimalog iznosa do 3.000.000 dinara i rokom otplate do 84 meseca, sa sobom nosi i niz dodatnih pogodnosti.

Novim klijentima koji prenesu zaradu Banka ne naplaćuje odobravanje kredita, održavanje kreditne partije, kao ni prevremenu potpunu ili delimičnu otplatu kredita. Osim atraktivnih uslova i mogućnosti da dobiju dodatnu sumu gotovog novca, klijenti koji se odluče za ovaj kredit, kao još jednu od pogodnosti, dobijaju i besplatno osiguranje od nemogućnosti otplate kredita usled nezgode i gubitka zaposlenja.

Na primer, ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za gotovinski kredit od 3.000.000 dinara na period otplate od 84 meseca, mesečna rata kredita bi iznosila 46.683,95 dinara. Nominalna kamatna stopa iznosi 7,95% godišnje, dok je efektivna kamatna stopa 8,45% godišnje.

Više informacija se može dobiti telefonom na broj 064/83-63-365.

Tags
Back to top button