Produžena sajamska ponuda auto kredita uz NKS već od 2,99% godišnje – Bankar.rs
BANKESLIDERSVE VESTI

Produžena sajamska ponuda auto kredita uz NKS već od 2,99% godišnje

Zbog velikog interesovanja tokom navršenog 54. Međunarodnog salona automobila održanog u Beogradu, Crédit Agricole Srbija produžila je specijalnu sajamsku ponudu auto kredita indeksiranih u evrima sa nominalnom kamatnom stopom od 2,99% godišnje.

U okviru produžene sajamske ponude Crédit Agricole banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa nominalnom kamatnom stopom 2,99% godišnje za kredite sa rokom otplate do 7 godina.

Kod ovih kredita neophodno je da klijent uplati minimum 30% iznosa od cene vozila. Krediti se odobravaju bez troškova obrade i u bilo kom trenutku se mogu potpuno ili delimično prevremeno otplatiti, takođe, bez troškova.

Dodatno, svi kljenti koji se opredele da prenesu zaradu u Crédit Agricole ostvaruju pravo na dodatni benefit u vidu keš kredita sa 0% nominalne kamatne stope i bez troškova obrade u iznosu do 240.000 dinara sa rokom otplate do 12 meseci koji je namenjen za kupovinu dodatne opreme vozila, registraciju vozila, dodatnu garanciju, kupovinu osiguranja, zimskih guma ili bilo koju drugu namenu.

Tags
Back to top button