Predstavljamo: Restoran Stanica 1884 – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

Predstavljamo: Restoran Stanica 1884

Restoran Stanica 1884, nalazi se na istorijskom mestu, locirana u ulici Savski trg. br.2 u jednoj od najstarijih zgrada prestonice. Davne 1884 godine, na ovom mestu izgradjena je Železnička stanica Beograd. Kao takva, ovo prelepo zdanje kroz vreme od dva veka, postalo je istorijski spomenik Beograda, ciji smo deo i zasluzeno i ponosno stojimo rame uz rame.

Naš najveci motiv je da kroz spoj tradicije i kvaliteta na zavidnom nivou, u prijatnom i modernom ambijentu ispisemo novu stranicu istorije. Naime, da ljudima iz Srbije i inostranstva, nasim dragim gostima, na moderan nacin, priblizimo staru, dobru, domaću, srpsku kuhinju, uz najpitkija vina i najtoplije note starogradske muzike, sto jednom nedeljno dodatno zacinimo i fenomenalnim smooth jazz-om uzivo. U svakom kutku osetićete duh srpske istorije kroz vekove, dok Vam na tanjiru serviramo tradiciju, i sa ponosom delimo ukuse iz svih krajeva Srbije sa Vama.

Pored a la carte ponude i hedonistickog uživanju u specijalitetima šefa kuhinje, RESTORAN STANICA 1884 za Vas organizuje i sve vrste korporativnih manifestacija, privatnih i poslovnih proslava.
Restoran raspolaze kapacitetom od 100 sedećih mesta, a u zavisnosti od načina i vrste pružanja ugostiteljske usluge, možemo omogućiti i proslave do 140 osoba i to za koktel varijante, sa pass around poslužnjem.

Čekamo Vas, da zajedno pišemo istoriju, a na tom putu uvek cemo biti Vas najbolji, veseli domacin.
Ne zaboravite! Kada nas upoznate, nasa stanica ce biti Vasa krajnja destinacija,….. jer ljubav se radja na prvi zalogaj!”

Back to top button