Nova ponuda Sberbanke – Stvarno super keš kredit – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Nova ponuda Sberbanke – Stvarno super keš kredit

Sberbanka ponudila je stvarno SUPER keš kredit. Ovo je prilika da uz nominalnu kamatnu stopu od 7,9 odsto, odnosno efektivnu kamatu od 9,5 odsto, obezbedite dodatna finansijska sredstva ili refinansirate postojeće obaveze.

“Treću godinu za redom Sberbank Srbija klijentima nudi priliku da brzo, jednostavno i atraktivnim kamatnim stopama dođu do dodatnog keša. Kao i do sada, potrudili smo se da ispunimo visoka očekivanja naših klijenata i zadovoljimo njihove potrebe.

S tim u vezi, svi zainteresovani za stvarno SUPER keš kredit mogu podneti zahtev odlaskom u neku od ekspozitura širom Srbije ili u jednom od Sberbank ekspresa. Takođe, važno je napomenuti da svi klijenti koji apliciraju online tj. putem našeg vebsajta, mogu to da urade bez troškova obrade. Sam proces odobrenja kredita je izuzetno lak – sve što je potrebno je lična karta, overena administrativna zabrana i izveštaj kreditnog biroa. Sa navedenom dokumentacijom moguće je podići kredit u iznosu do 3.000.000 dinara, s rokom otplate do 95 meseci, uz mogućnost osiguranja kredita od nepredviđenih životnih okolnosti“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka odeljenja za razvoj proizvoda u sektoru stanovništva Sberbank Srbija.

Ponuda stvarno SUPER keš kredita traje od 1. do 30. aprila. Već posle uskršnjih i prvomajskih praznika Sberbank za vam priprema i dodatna stvarno super iznenađenja. Dodatne informacije možete dobiti na sajtu Sberbank Srbija www.sberbank.rs, pozivom Kontakt centra na broj 19909, kao i u Sberbank ekspoziturama širom Srbije.

Tags
Back to top button