Miodrag Kostić dobio priznanje Zlatni znak Crvenog krsta Srbije – Bankar.rs
KOMPANIJESVE VESTI

Miodrag Kostić dobio priznanje Zlatni znak Crvenog krsta Srbije

Crveni krst Srbije, na predlog Crvenog krsta Novog Sada, dodelio je priznanje Zlatni znak predsedniku MK Grupe Miodragu Kostiću, saopštila je danas MK Grupa.

Zlatni znak Crvenog krsta Srbije dodeljuje se za izuzetan humanitarni rad i odgovornost pokazanu prema pripadnicima ugroženih društvenih grupa, navodi se u saopštenju.

Nagrada Miodragu Kostiću dodeljena je na sednici Skupštine Crvenog krsta Srbije na kojoj je istaknuto da ove godine humanitarna organizacija, čija je osnovna delatnost pomoć onima kojima je najpotrebnija, obeležava 143. godišnjicu.

“Izuzetno mi je drago da sam ovim priznanjem deo velike porodice Crvenog krsta i da smo, kako ja lično, tako i cela MK Grupa, svojim aktivnostima pomogli da bar malo učinimo srećnijim korisnike ove organizacije. Nije fraza da je naše malo nekome mnogo, a upravo povratne reakcije korisnika humanitarne pomoći ispunjavaju naša srca i potvrdjuju da je pomoć upućena na pravu adresu”, rekao je Kostić povodom priznanja koje je dobio.

On je istakao da je društveno odgovorno poslovanje “duboko utkano u svakodnevni rad čitave MK Grupe, a samo u prethodnih pet godina sproveli smo 500 humanitarnih akcija i donirali četiri miliona evra”.

Tags
Back to top button