Atraktivna ponuda štednje u evrima u Sbernaci – Bankar.rs
Depoziti i štednjaSVE VESTI

Atraktivna ponuda štednje u evrima u Sbernaci

Ukoliko želite da vaš novac bude na sigurnom, brzo dostupan i ujedno radi za vas, pravo mesto za to je Sberbank Srbija, poručuju u toj banci. Njihova aktuelna ponuda štednje u evrima pruža mogućnost da oročite novac po nominalnoj kamatnoj stopi od 2 odsto, uz period oročenja na 6 meseci.

„Dinamika savremenog života čini da je sve manje prilika za dugoročne planove. Odluke se menjaju često, povlačeći za sobom čitav niz aktivnosti. Klijenti u bankama vide sigurno mesto za svoj novac, a štednju kao pouzdan način da svoj kapital uvećaju.

Ono što klijentima često predstavlja prepreku u odluci da novac zaista i oroče jeste dužina trajanja oročenja. Upravo na tom temelju Sberbank Srbija kreirala je ponudu štednje u evrima, na period od 6 meseci, uz atraktivnu nominalnu kamatnu stopu koja iznosi čak 2 odsto. Na ovaj način novac se neminovno uvećava, i tako uvećan dostupan je klijentima za korišćenje u kratkom vremenskom roku“, izjavila je direktorka odeljenja za razvoj proizvoda u sektoru stanovništva Sberbanke Mirjana Đorđević.

Sberbank akcija oročene štednje u evrima počinje 18. februara i trajaće sve do kraja marta.

Više informacija može se pronaći na veb sajtu: www.sberbank.rs ili u nekoj od ekspozitura širom Srbije ili pozivom Kontakt centra Sberbank Srbija na broj 19909.

Tags
Back to top button