Nova poslovnica Opportunity banke Srbija u Ivanjici – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESVE VESTI

Nova poslovnica Opportunity banke Srbija u Ivanjici

Nova poslovnica Opportunity banke Srbija (OBS) od danas radi u Ivanjici, na adresi 13. Septembra broj 24.

Ova banka u Srbiji postoji od 2002. godine kada je osnovana kao Opportunity Štedionica, a 2007. se uspešno transformisala u banku u skladu sa dozvolom Narodne banke Srbije. Banka je okrenuta klijentima u ruralnim sredinama, preduzetnicima i poljoprivrednicima koji u njima žive i rade, zbog činjenice da je pristup finansijskim uslugama ovoj grupi klijenata otežan. Trenutno, Opportunity banka broji 6 filijala i 23 poslovnice na teritoriji Republike Srbije.

Na kraju 2018.godine Opportunity banka je imala kreditni portfolio u iznosu od 109,4 miliona evra i 72,5 miliona evra štednje, 49.200 kreditnih i 32.000 štednih klijenata, 376 zaposlenih u 29 poslovnih jedinica uključujući i centralu banke, 41% kredita isplaćenih ženama i 74% kredita isplaćenih stanovnicima ruralnih krajeva Republike Srbije

“Naš osnovni zadatak je pružanje podrške malim preduzetnicima i preduzećima, malim poljoprivrednim gazdinstvima i stanovništvu u Srbiji, ne samo kroz finansijsku podršku već i kroz savetodavnu mrežu stručnih saradnika koji obilaze klijente na terenu. Uslugama i savetima omogućavamo ljudima da unaprede i poboljšaju svoje živote, budućnost svoje dece i svoje lokalne zajednice, a preduzetnicima pomažemo u započinjanju i razvijanju poslovanja.U cilju pružanja što kvalitetnije usluge klijentima, Opportunity banka širi svoju mrežu i otvara nove poslovnice kako bi bila što bliže svojim klijentima”, poručili su u toj banci.

Tags
Back to top button