Karismin hotel na listi Top 25 hotela u svetu – Bankar.rs
KOMPANIJESVE VESTI

Karismin hotel na listi Top 25 hotela u svetu

Karisma Hotels & Resorts grandiozno započinje novu godinu sa neverovatnih 14 Travelers Choice nagrada, dobijenih od strane TripAdvisor-a, najpoznatijeg online savetnika za putovanja.

Karismin Generations Riviera Maya nalazi se na listi 25 najboljih porodičnih hotela na svetu, što predstavlja nemerljiv uspeh ovog lanca. Ovaj hotel je prvi na listi u istoj kategoriji u Meksiku, dok je jedinstveni Nickelodeon Resorts and Hotels Punta Cana prvi na listi najboljih porodičnih hotela na Karibima.

Generations Riviera Maya u Meksiku, oaza za sve starosne uzraste, smešten je na prelepoj Riviera Maya, gde gosti odmaraju u luksuznim apartmanima, uz uslugu ljubaznog osoblja, uživajući u neponovljivoj Gourmet kuhinji. Gostima su na usluzi i batleri. U ovom rizortu se potencira odmor, koji neguje zajedništvo. Roditelji mogu biti sigurni da će njihova deca, u Eko kids klubu, biti u rukama sertifikovanog tima profesionalaca, te mogu neometano organizovati svoje slobodno vreme za sebe.

Nickelodeon Resort Punta Cana na Karibima je neponovljivi rizort sa pet zvedica, koji polazi prvenstveno od doživljaja za sve generacije, osmišljen da gostima pruži luksuzan odmor ispunjen brojnim iznenađenjima. Ovaj rizort obezbeđuje nezaboravno Gourmet iskustvo. Mimo vrhunskih smeštajnih jedinica, gosti imaju mogućnost da borave u jednoj od četiri Super vile, od kojih je jedna u obliku ananasa, za čiju inspiraciju je poslužio dom Sunđer Boba. Mimo zabave za odrasle, deca mogu uživati u Nickelodeon Place, koji uključuje Aqua Nick vodeni park sa neviđenim spleševima, kao i Character Central i Just kiddin’ klubovima za decu.

Od pre dve godine, ova svetski poznata hotelska grupacija poseduje i hotele u Crnoj Gori. Hoteli Karisma Hotels Adriatic, kao deo hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, nalaze se u Ulcinju, The Long Beach Hotel Montenegro i Holiday Village Montenegro, kao i u Baru, Wind Rose Resort.

Otvaranjem novih hotela, a time i ponudom, gostima iz Zapadne Evrope, Karisma ulaže velike napore da čarobni jug Crne Gore bude prepoznat kao jedna od vodećih destinacija za nezaboravan odmor.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspešno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima.

Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds.

Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čine njeni zaposleni, što je vrednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”.
U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Tags
Back to top button