Esad Zaimović proglašen za najboljeg bankara u CG u prošloj godini – Bankar.rs
BANKESVE VESTI

Esad Zaimović proglašen za najboljeg bankara u CG u prošloj godini

Londonski magazin Finance Central Europe proglasio je Hipotekarnu banku za najbolju u prošloj godini u Crnoj Gori. Takođe, magazin je za najboljeg bankara proglasio glavnog izvršnog direktora Hipotekarne banke Esada Zaimovića.

On je kazao da mu pored lične nagrade prvenstveno znači nagrada koju je dobila Hipotekarna banka.

“Veoma mi je drago zbog nagrade koju je dobila banka. Drago mi je zbog tima sa kojim sarađujem poslednjih 12 godina i nadam se da je to nagrada za sav posao koji obavljamo svih ovih godina. Nadam se da i ova nagrada znači i poverenje naših klijenata. Smatram da iako nismo najveća banka jesmo najbolja banka u Crnoj Gori. Uspeli smo da svih ovih godina imamo zadovoljne klijente i da ostvarujemo dobre rezultate”, kazao je Zaimović u izjavi za portal Bankar.me.

Magazin svake godine objavljuje listu najboljih banaka u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

Kada je u pitanju Crna Gora, najbolja banka po imovini i po kapitalu u prošloj godini je Crnogorska komercijalna banka (CKB).

Najbolja banka kada je u pitanju dobit prije oporezivanja u prošloj godini je Erste banka. Erste banka je najbolja i kada je u pitanju povrat na imovinu, dok je u stavci povrat na kapital prvorangirana Societe generale Montenegro banka.

Najbolja mala banka u prošloj godini je Addiko banka.

Tags
Back to top button