Direktor Jahorine najuspešniji menadžer u regionu – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

Direktor Jahorine najuspešniji menadžer u regionu

Zvanično najuspešniji menadžer u regionu je Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina, o čijim rezultatima i poslovnim uspesima se u poslednje vreme dosta priča.

Kažu da je najveća mudrost u biznisu prepoznati i iskoristiti priliku, a upravo je to dokazao i Ljevnaić, koji je prepoznao priliku izvan svoje zemlje Srbije i za godinu dana napravio neverovatan podvig na planini Jahorini. Ova Olimpijska lepotica je pod vođstvom Ljevnaića povratila stari ugled i sjaj i postala omiljena turisticka destinacija u regionu, ali i šire.

Da je ovaj podvig od izuzetnog značaja za celu BIH, govore i prestižne nagade koje je direktor Olimpijske lepotice dobio krajem ove godine.

“Velika mi je čast što sam od više komisija, međunarodnih i lokalnih, proglašen za najmenadžera i ličnost godine za 2018. godinu, a preduzeće kojim upravljam privredni podvig godine. Uspeh i priznanja obično dolaze ljudima koji su previše zauzeti poslom da bi o uspehu i razmišljali, slično se i meni desilo. Radim ono što zaista volim i ceo život sam posvetio unapređenju skijanja u ovoj regiji. Iskustvo i znanje koje sam stekao radeći u Srbiji, sam primenio na Jahorini i ovakvi rezultati su morali da se dese, tako da najveću zahvalnost dugujem predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću koji mi je omogućio da započnem svoju karijeru i sadašnjem članu Predsedništva BIH Miloradu Dodiku, koji mi je pružio priliku da stečeno znanje primenim na Jahorini. Prestižne nagrade i priznanja Evropske nezavisne agencije za izbor najmenadzera i najkompanija BiH, jugoistocne i srednje Evrope, Dnevnih nezavisnih novina i Avaza su proizvod zajedničkog rada i zalaganja i na to sam jako ponosan.”, rekao je Ljevnaić ovim povodom.

Dodao je da ga ove nagrade obavezuju da još bolje i vrednije radi i istakao da mu je vizija da još više produbi dobru saradnju sa JP Skijališta Srbije i da skijaše i turiste iz Srbije i regiona vrati na Jahronu.

Tags
Back to top button