Otvoren je 400.000-ti tekući račun u Telenor banci – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKERačuniSVE VESTI

Otvoren je 400.000-ti tekući račun u Telenor banci

U Telenor banci otvoren je 400.000-ti tekući račun. Tokom četiri godine, koliko dugo posluje, Telenor banka beleži značajan rast prihoda i porast od 100.000 tekućih račina na godišnjem nivou.

Tri i po godine poslovanja i 400.000 otvorenih tekućih računa, jasan su pokazatelj da građani sve više biraju banke koje su svoje usluge učinile lako dostupnim. Ponosni smo na ostvareni rezultat, a savremeni oblici instant plaćanja, poput inovativne mCash usluge i prvog digitalnog kreditnog proizvoda, i dalje su u fokusu banke. Nastavićemo da kreiramo usluge tako da korisnicima olakšamo bankarske procedure i omogućimo da svaka transakcija bude obavljena mobilnim telefonom“, kaže Miloš Brusin, predsednik Izvršnog odbora Telenor banke.

Jubilarni, 400.000-ti tekući račun otvorio je Zoran Milinčić iz Beograda, i ovom prilikom dobio na poklon najnoviji Samsung S9.

Došao sam da otvorim račun u Telenor banci na preporuku prijatelja. Kada sam dobio poziv iz banke da sam baš ja 400.000-ti korisnik, bio sam iznenađen. Hvala na ovom gestu, a ja ću sa zadovoljstvom istražiti usluge banke i preporučiti je drugima”, rekao je Zoran Milinčić, četiristohiljaditi korisnik Telenor banke.

Telenor banka tokom 2017. godine, zabeležila je rast ukupne aktive od 34%, povećanje neto profita od 17% i konstantan rast štednje. Prva na tržištu, uvela je mCash uslugu instant plaćanja. Koristeći mCash, samo us korišćenje mobilnog telefona, korisnici mogu da podignu ili uplate evre ili dinare, ili da provere stanje na računu na bilo kom bankomatu. Takođe, početkom 2018. godine Telenor banka razvila je prvi digitalni kreditni proizvod, koji korisnik zaključuje u potpunosti onlajn, bez fizičkog potpisa.

Tags
Back to top button