Banca Intesa uvela u ponudu Visa Infinte karticu – Bankar.rs
Platne karticeSLIDERSVE VESTI

Banca Intesa uvela u ponudu Visa Infinte karticu

Banca Intesa je u saradnji sa kompanijom Visa uvela u ponudu Visa Infinite premium debitnu karticu, najekskluzivniju platnu karticu na tržištu Srbije i jednu od najprestižnijih na svetu.

Banca Intesa Visa Infinite kartica kreirana je na način da odgovori na potrebe najzahtevnijih klijenata kojima obezbeđuje niz specijalnih pogodnosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa. Među njima se posebno izdvaja usluga ličnog konsijerža koji je korisnicima kartice na raspolaganju 24 časa dnevno kao pomoć u organizaciji putovanja, rezervaciji smeštaja u luksuznim hotelima i karata za najtraženije kulturne i sportske događaje, ali i u obezbeđivanju pristupa prodavnicama van radnog vremena.

„Kao vodeća banka na tržištu Srbije uvek se trudimo da pratimo potrebe i očekivanja naših klijenata i razvijamo ponudu za sve segmente, težeći pritom da svoje usluge u potpunosti prilagodimo njihovim zahtevima. Verujem da smo proširenjem funkcionalnosti dostupnih uz debitne kartice pokazali da one mogu biti ne samo sredstvo plaćanja, već i simbol prvoklasnog servisa za klijente čiji životni stil zahteva personalizovanu uslugu i pogodnosti najvišeg nivoa“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Banca Intesa Visa Infinite kartica namenjena je korisnicima koji dosta vremena provode na putovanjima, imajući u vidu da im bez naknade omogućava neograničen pristup VIP salonima na aerodromima širom sveta, korišćenje „brze trake“ i brzog „ček in-a“, globalno putno osiguranje za celu porodicu, posebne pogodnosti u najelitnijim hotelima širom sveta, kao i pokriće za nenadane troškove na putu.

Takođe, ova jedinstvena kartica obezbeđuje osiguranje kupljenog proizvoda od krađe, gubitka ili oštećenja, produženu garanciju trgovca nakon isteka fabričke garancije, pravne konsultacije i hitnu medicinsku pomoć, ali i popuste na brojnim prodajnim mestima u Srbiji. Pored ovih funkcionalnosti, Banca Intesa je za korisnike Visa Infinite kartice obezbedila i dodatne pogodnosti u vidu pomoći na putu na teritoriji Srbije i Evrope, kao i pomoći u kući za više vrsta asistencija.

„Visa naprekidno radi na unapređenju bezgotovinskih načina plaćanja kroz ulaganje u svoje proizvode i usluge. Drago nam je što smo u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom Banca Intesa plasirali Visa Infinite karticu u Srbiji. Sa posebno kreiranim paketom pogodnosti, Visa Infinite kartica ne samo da je bolji izbor od gotovine koji omogućava brza, jednostavna i sigurna plaćanja, već pruža jedinstvene privilegije u zemlji i inostranstvu. Dizajnirana tako da odgovori potrebama i najzahtevnijih klijenata, Visa Infinite kartica donosi novo, sofisticirano iskustvo plaćanja, koje pruža slobodu i lagodnost svakodnevnog, bezgotovinskog načina života“, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu. Sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od 21,5 odsto, Banca Intesa je lider na domaćem kartičarskom tržištu. Banka učestvuje sa 24,9 odsto u broju transakcija i sa 27,9 odsto u prometu platnim karticama u zemlji, odnosno sa 35,5 odsto u broju transakcija i sa 27,9 odsto u prometu platnim karticama u inostranstvu.

Tags
Back to top button