Podrška sportistima Viza gold olimpijskom karticom Vojvođanske banke – Bankar.rs
Platne karticeSVE VESTI

Podrška sportistima Viza gold olimpijskom karticom Vojvođanske banke

Vojvođanska banka je izdala novu “Viza gold olimpijsku karticu” koja će omogućiti da banka od svake transakcije deo novca poklanja za pripremu sportista Srbije za Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju.

Predsednik Izvršnog odbora te banke Predrag Mihajlović je danas rekao novinarima da je Vojvođanska banka, kao zvanična banka Olimpijskog tima Srbije, “ponosna što je u prilici da pomogne srpske sportiste u fazi kada se pripremaju za Olimpijadu i kada im je potrebna maksimalna podrška”.

Kartica izdata u saradnji s kompanijom Viza i Olimpijskim komitetom Srbije, predstavljena je u prisustvu predsednika OKS Božidara Maljkovića i članova državnog tima: olimpijske šampionke u tekvondou iz Londona 2012. godine Milice Mandić, plivača Velimira Stjepanovića, strelkinje Andree Arsović, džudistkinje Milice Nikolić i vaterpoliste Save Ranđelovića, olimpijskog šampiona iz Rija 2016. godine.

Ti sportisti su od Vojvođanske banke na poklon dobili “Viza gold olimpijsku karticu” s “početnih” 12.000 dinara.

“Prepoznali smo važnost ovog trenutka i izdali debitnu karticu kojom korisnik prilikom svake transakcije pomaže sportiste, tako što banka, bez dodatnih troškova za korisnika donira određen iznos Olimpijskom komitetu Srbije”, rekao je Mihajlović.

Dodao je da je Vojvođanska banka, da bi motivisala korisnike te kartice, za njih pripremila paket pogodnosti “Viza gold premijum”.

Vojvođanska banka je podžala Olimpijski komitet tokom četiri ciklusa Olimpijskih igara u Atini, Londonu, Pekingu i Rio de Ženeiru, a “bodriće ih i na predstojećim Mediteranskim igrama u Taragoni”, rekao je Mihajlović.

“Podržavali smo sportiste, a oni su vraćali i više svojim dobrim rezultatima”, dodao je on.

Maljković je zahvalio Vojvođanskoj banci, “kao jednom od najpouzdanijih partnera nacionalnog olimpijskog tima koji pruža podršku i daje oslonac sportistima dugi niz godina”.

Saradnja Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije je, prema rečima Maljkovića, “najdugovečnije kontinuirano sponzorstvo u srpskom sportu”.

“Siguran sam da će Viza gold olimpijska kartica doprineti stabilnom finansiranju programa naših najboljih sportista”, rekao je Maljković.CELOKUPNI VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

Tags
Back to top button