Nova ekspozitura NLB banke na Vračaru – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESVE VESTI

Nova ekspozitura NLB banke na Vračaru

NLB Banka u Beogradu danas je otvorila novu ekspozituru, u Krušedolskoj ulici broj 3 na Vračaru u Beogradu.

U novom prostoru, NLB Banka će građanima i privredi omogućiti korišćenje proizvoda i usluga u skladu sa najvišim standardima bankarske industrije.

Član Izvršnog odbora NLB Banke zadužen za biznis segment Vlastimir Vuković rekao je da je Beograd “najveće i najsofisticiranije” tržište u Srbiji i da se NLB Banka trudi da u okviru svoje ponude omogući “maksimalni komfor u obavljanju bankarskih transakcija”.

“Cilj nam je da podržimo građane i privredu u svim njihovim životnim i poslovnim planovima. Otvarajući ekspozituru na Vračaru po najsavrmenijim standardima bnakarskog poslovnja, činimo iskorak u tom pravcu. Građanima su u NLB Banci pod konkurentnim uslovima na raspolaganju gotovinski i krediti za refinansiranje, a svakako bih pomenuo i našu ponudu stambenih kredita”, istakao je Vuković.

Govoreći o “podršci privredi”, on je rekao da se NLB banka trudi da bude istinski partner privrednicima, da im pruži što bolju uslugu i što bolje uslove ne samo za finansiranje i devizne kurseve, već i za domaći i međunarodni platni promet i druge bankarske usluge.

Vuković je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje je NLB Banka Beograd, kao i cela NLB Grupa, postigla u prethodnom periodu.

“NLB Banka Beograd je tokom 2017. godine je ostvarila profit od 3,8 miliona evra i odobrila građanima i privredi kredite u iznosu od preko 220 miliona evra. Trend rasta je nastavila i u prvom delu 2018. godine, tokom kojeg je zabeležila profit od 1.5 miliona evra. Tokom prva tri meseca ove godine, investirali smo preko 60 miliona evra  u finansiranje građana i privrede, 22 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Posebno značajan rast smo ostvarili u agro segmentu, u kome smo dostigli tržišno učešće od 11 odsto i još jednom se svrstali među vodeće banke u domenu saradnje sa poljoprivrednicima. Istovremeno, ostvarili smo i rast depozita od 25 odsto, što potvrđuje ojačano poverenje naših klijenata“ istakao je Vuković.

Izvor: BIZLife

Tags
Back to top button