AIK Banka donirala nameštaj OŠ “Sveti Sava” – Bankar.rs
Društvena odgovornostSVE VESTI

AIK Banka donirala nameštaj OŠ “Sveti Sava”

AIK Banka donirala je nameštaj Osnovnoj školi „Sveti Sava“, kako bi učenicima omogućila prijatniji boravak i bolje uslove školovanja. Reč je o ormarima, pultovima, stolovima, stolicama. 

Ova donacija nama mnogo znači, pošto je škola dobila novo ruho. Nameštaj smo iskoristili za opremanje učionica, hola škole, nastavničke kancelarije, kao i direktora, sekretara, pedagoga, psihologa”, izjavila je za InfoKG direktorka Osnovne škole “Sveti Sava”, Jelena Stojanović Bogdanović.

AIK Banka je donirala nameštaj ovoj školi, u skladu sa društveno odgovornom ulogom koju sprovodi.

Dosledna svojoj tradiciji da inicira i pomaže različite humanitarne aktivnosti koje će najmlađima obezbediti lepše odrastanje, AIK Banka redovno upućuje donacije različitim centrima i ustanovama u kojima borave deca, a ova donacija Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Kragujevcu predstavlja još jednu u nizu takvih aktivnosti, koje Banka planira da sprovodi i u budućnosti“, navodi se u saopštenju AIK Banke.

Iz AIK Banke poručuju da predstavlju čvrst oslonac domaćoj nauci, privredi i razvoju, zbog čega ovakve aktivnosti sprovode sa ciljem pružanja pomoći mladim ljudima, njihovom školovanju i istraživanju, a šira ideja je da se u interesu društvene zajednice ovakvim aktivnostima motivišu i druge kompanije, kao i pojedinci, kako bi kroz slične aktivnosti pružili pomoć u skladu sa mogućnostima.

Tags
Back to top button