Visa Platinum kartica UniCredit banke za sve što vam je važno – Bankar.rs
Platne karticeSVE VESTI

Visa Platinum kartica UniCredit banke za sve što vam je važno

UniCredit banka je svoju ponudu kartica upotpunila Visa Platinum karticom. Radi se o jedinstvenoj platnoj kartici koja pripada kategoriji Premium proizvoda, a namenjena je klijentima koji vode dinamičan društveni život i koji često putuju.

Prednosti ove kartice se ogledaju u različitim pogodnostima koje su obezbeđene u saradnji sa ekskluzivnim partnerima širom sveta. Jedna od svakako najvažnijih karakteristika je porodično putno osiguranje koje pokriva ceo svet, do 90 dana godišnje u iznosu do 40.000 evra. Ono važi za supružnika i troje dece, starosti od 3 meseca do 18 godina, ukoliko putuju sa korisnikom kartice.

Takozvani „Lounge key“, kao deo paketa pogodnosti za korisnike Visa Platinum kartica, omogućava pristup u skoro 900 aerodromskih salona, u preko 500 gradova širom sveta, uz naknadu od 27 dolara po korišćenju (u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke na dan obrade transakcije). U to su pored hrane i pića uključeni i drugi servisi, poput besplatnog interneta i magazina. Takođe, plaćanje Visa Platinum karticom pruža mogućnost obezbeđivanja garantovano najniže cene smeštaja u preko 200 hotela u okviru Luxury Collection programa, kao i mogućnost dobijanja luksuznije sobe bez dodatne naknade, besplatnog interneta i parkinga, status VIP gosta, kasnije odjavljivanje iz hotela.

Visa Platinum kartica je međunarodno važeća kartica, kojom korisnici mogu da plaćaju robu i usluge na svim POS terminalima i da podižu gotovinu na svim bankomatima i šalterima banaka gde je istaknut VISA logo i ima znatno veće limite od standardnih proizvoda. Korisnici Visa Platinum kartice prilikom boravka u inostranstvu na raspolaganju imaju i Kontakt centar za sve hitne servise u nepredviđenim situacijama, poput hitne blokade izgubljene ili ukradene kartice, hitne izrade zamenske kartice, info servis vezano za neophodnu medicinsku pomoć, podršku u slučaju gubitka putnih isprava ili dokumenata, pravnu pomoć i zaštitu potrošača prilikom kupovine.

Visa Platinum debitna kartica je deo Premium paket računa i za njeno korišćenje se ne naplaćuje posebna naknada ili članarina, a zahtev za izdavanje se može podneti u svim ekspoziturama UniCredit banke širom Srbije.

Tags
Back to top button