Podizanje evra na bankomatima Societe Generale banke – Bankar.rs
Platne karticeSVE VESTI

Podizanje evra na bankomatima Societe Generale banke

Sosijete ženeral banka (Societe Generale) omogućila je svojim klijentima, vlasnicima deviznih računa, podizanje evra na više od 100 bankomata u okviru mreže ekspozitura širom Srbije.

 Podizanje evra na bankomatima Sosijete ženeral omogućeno je klijentima banke, koji novac mogu da podignu u apoenima od 50 evra. Dnevni limit za podizanje novca je 1.000 evra.

Usluga podizanja evra na bankomatima omogućena je svim klijentima Sosijete ženeral banke koji su vlasnici deviznih računa, sa deponovanim sredstvima u evrima. Da bi klijenti mogli da koriste ovu uslugu, potrebno je da imaju obezbeđena sredstva na tekućem deviznom računu i debitnu karticu koja je vezana za tekući RSD i EUR račun. Transakcija na bankomatima u okviru mreže Sosijete ženeral banke u Srbiji obavlja se bez provizije.

Posebnu pogodnost predstavlja mogućnost menjanja novca u okviru m-banking aplikacije, tako da klijenti mogu da u samo nekoliko klikova kupe evre po posebno povoljnom onlajn kursu i odmah ih podignu na bankomatu.

U okviru daljeg razvoja funkcionalnosti na bankomatima, Sosijete ženeral banka planira uvođenje nove usluge koja uključuje i mogućnost uplate gotovine na račun klijenta (cash – in bankomati).

Spisak bankomata na kojima je moguće podići evre pogledajte OVDE.

Tags
Back to top button