Crédit Agricole Srbija: Banka partner Sajma poljoprivrede u Novom Sadu – Bankar.rs
Društvena odgovornostSVE VESTI

Crédit Agricole Srbija: Banka partner Sajma poljoprivrede u Novom Sadu

Crédit Agricole Srbija – banka partner 85. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, koji se održava od 15. do 21. maja 2018. godine, uz standardnu ponudu finansijskih usluga, predstaviće set proizvoda koji omogućavaju savremeno upravljanje finansijama u poljoprivredi.

Crédit Agricole Srbija promoviše moderan pristup upravljanju finansijama kroz nove verzije elektronskog i mobilnog bankarstva koje klijentu omogućavaju i korišćenje METEO servisa – usluge koja obezbeđuje pravovremene informacije o mikro-meteorološkim uslovima na osnovu kojih je lakše opredeliti se za adekvatne agrotehničke mere sa ciljem ostvarivanja većih ušteda, većih prinosa i većeg profita.

Sa ciljem da domaćim poljoprivrednicima prenese najnovije trendove iz Evrope, Crédit Agricole Srbija u saradnji sa agencijom Business France organizuje Agro konferenciju na temu „Digitalizacija u poljoprivredi” gde će svoja iskustva predstaviti francuske kompanije koje uspešno posluju u oblasti digitalne podrške poljoprivredi.

Uz konkurentne uslove kreditiranja za nabavku poljoprivredne mehanizacije sa preliminarnim odobrenjem na sajmu i u veoma kratkom roku, Crédit Agricole će, posetiocima sajma predstaviti i AgroGrand Prix kreditne kartice za beskamatnu kupovinu repromaterijala na 6 ili 12 rata bez kamate.

Crédit Agricole Srbija, kao banka partner sajma, obezbedila je prisustvo i kompanija koje posluju u okviru agencije Business France, ali i doprinela da ove godine zemlja prijatelj sajma bude Francuska. Predstavnici Banke biće na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije na štandu u Hali 1 Novosadskog sajma, kao i kod partnera – dilera vodećih brendova poljoprivredne mehanizacije.

 

Tags
Back to top button