Sberbank Srbija i NIS nagrađeni “Banking Technology Award – Most Innovative Card Product 2018” za platnu “Sa nama na putu” karticu – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESVE VESTI

Sberbank Srbija i NIS nagrađeni “Banking Technology Award – Most Innovative Card Product 2018” za platnu “Sa nama na putu” karticu

Projekat izdavanja Co-brand platne kartice koja je namenjena članovima “Sa nama na putu” programa lojalnosti na benzinskim stanicama NIS-a nagrađen je “Banking Technology Award” nagradom, a reč je o zajedničkom projektu Sberbank Srbija i kompanije NIS.

Početkom 2018. godine, kao rezultat uspešne sinergije kompanije NIS i Sberbank Srbija, kreiran je zajednički proizvod, unapređena kartica lojalnosti “Sa nama na putu”, koja od sada ima mogućnost  plaćanja goriva i robe na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama na odloženo – do 45 dana. 

 

Za potrebe projekta izdavanja co-brand platne kartice, Sberbank Srbija u saradnji sa kompanijom NIS pripremila je jednostavan, digitalizovan i potpuno automatizovan proces koji korisnicima omogućava da podnesu zahtev i potpišu ugovornu dokumentaciju van ekspoziture banke, na odabranim NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnim objektima.

 

„Veoma smo ponosni što je organizacija Tehnobank prepoznala naš trud i zalaganje na polju inovacija, proglasivši platnu karticu “Sa nama na putu” najboljim bankarsko-tehnološkim rešenjem u 2018. godini. Jedan od naših glavnih ciljeva jeste povećanje zadovoljstva klijenata kroz plasiranje inovativnih proizvoda i efikasnih uslug. Zato se i trudimo da kroz kontinuiran rad na digitalizaciji i kreiranju originalnih bankarskih rešenja u segmentu kartičarstva iz godine u godinu pronađemo nove načine da našim klijentima ponudimo usluge i proizvode koje će biti jednostavni za korišćenje, a s druge strane pružiti im odlične benefite“, izjavila je Nataša Zorić, Direktor odeljenja za partnerstva i kartice.

„Kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS je posvećen unapređenju proizvoda i usluga na svojim benzinskim stanicama. Uvođenjem nove usluge plaćanja na odloženo u okviru „Sa nama na putu“ programa lojalnosti pokazujemo da ostajemo dosledni našem glavnom cilju – odgovornost prema našim potrošačima kao jedan od stubova dugoročnog razvoja naše kompanije. NIS teži neprestanim  ulaganja u inovativna rešenja, a ova nagrada samo je još jedan dokaz našeg strateškog opredeljenja da kroz neprestani razvoj obezbeđujemo još bolji kvalitet proizvoda i usluga na našim benzinskim stanicama“, izjavio je ovim povodom Branko Radujko, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS.

Kompanija NIS je u saradnji sa Sberbank Srbija razvila i mobilnu aplikaciju za Android i iOS platforme, koja je na raspolaganju svim korisnicima programa lojalnosti “Sa nama na putu“.

 

Više informacija o pogodnostima platne „Sa nama na putu“  kartice lojalnosti možete pronaći na: sberbank.rs ili na sanamanaputu.rs

Tags
Back to top button