Credit Agricole: Keš krediti za veliko prolećno refinansiranje – Bankar.rs
KreditiSVE VESTI

Credit Agricole: Keš krediti za veliko prolećno refinansiranje

Za ovogodišnje veliko prolećno spremanje finansija, Crédit Agricole Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu keš kredita za refinansiranje bez troškova odobravanja, održavanja i prevremene otplate uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 6,95% godišnje.

Proleće je vreme kada se važne životne stvari dovode u red. Crédit Agricole Srbija je našla način da olakša uređivanje porodičnih i ličnih finansija keš kreditom za refinansiranje koji osim veoma atraktivne fiksne nominalne kamatne stope već od 6,95% godišnje, maksimalog iznosa do 2.000.000 dinara i rokom otplate do 84 meseca, sa sobom nosi i niz dodatnih pogodnosti.KeÅ¡ krediti za veliko prolećno refinansiranje<

Banka ne naplaćuje odobravanje kredita, održavanje kreditne partije, kao ni prevremenu potpunu ili delimičnu otplatu kredita. Osim uredno spakovanih finansija, klijenti koji se odluče za ovaj kredit, kao još jednu od pogodnosti, dobijaju i besplatno osiguranje od nemogućnosti otplate kredita usled nezgode i gubitka zaposlenja.

Na primer, ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za gotovinski krdit od 1.500.000 dinara na period otplate 36 meseci, mesečna rata kredita bi iznosila 46.281,36 dinara. Nominalna kamatna stopa je fiksna i iznosi 6,95% godišnje, dok je efektivna kamatna stopa 7,62% godišnje.

Tags
Back to top button