Otvoren drugi poziv za UniCreditov Međunarodni program prakse – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESVE VESTI

Otvoren drugi poziv za UniCreditov Međunarodni program prakse

Zahvaljujući poslovnoj rotaciji, ovo razvojno putovanje nudi jedinstven uvid u banku i olakšava započinjanje karijere u okviru ove vodeće finansijske grupe, a učesnici će imati priliku da upoznaju različita područja poslovanja banke, steknu znanje i veštine, ali i da kreiraju sopstvenu mrežu kontakata.

UniCredit Grupa je početkom godine pokrenula konkurs za prvi talas Međunarodnog programa prakse – Impact, u okviru kojeg su diplomci iz Evrope, uključujući i one iz Srbije, imali priliku da se prijave da 18 meseci provedu u bankama članicama UniCredit Grupe u Milanu, Minhenu, Beču, Londonu, Parizu, Singapuru i Njujorku.

Danas se otvaraju prijave za drugi krug za praksu koja počinje u septembru, a svi zainteresovani mogu da se prijave najkasnije do 1. maja 2018. godine, putem linka.

Zahvaljujući poslovnoj rotaciji, ovo razvojno putovanje nudi jedinstven uvid u banku i olakšava započinjanje karijere u okviru ove vodeće finansijske grupe, a učesnici će imati priliku da upoznaju različita područja poslovanja banke, steknu znanje i veštine, ali i da kreiraju sopstvenu mrežu kontakata. Idealan kandidat treba da ima završen fakultet sa visokim prosekom, određeno poslovno iskustvo ili praksu, da zna engleski jezik i bude u mogućnosti da putuje u inostranstvo, a učesnici koji uspešno završe Impact program i pokažu veliki potencijal i izvrstan učinak mogu da očekuju ugovor na neodređeno, vrlo konkurentan finansijski paket i jasan profesionalni razvoj.

Tags
Back to top button