Specijalna ponuda stambenih kredita Vojvođanske banke – Bankar.rs
KreditiSVE VESTI

Specijalna ponuda stambenih kredita Vojvođanske banke

Pravo na pozajmicu imaju svi građani Srbije sa primanjima iznad 200 evra, kao i strani državljani koji žive i rade u našoj zemlji, a koji primaju platu na račun u ovoj banci

Vojvođanska banka je pripremila specijalnu ponudu stambenih kredita sa jednom od najnižih kamatnih stopa i mesečnih rata na tržištu, za sve one koji žele da po najpovoljnijim uslovima – sigurno i dugoročno reše stambeno pitanje.

Svi klijenti koji do 31. maja 2018. godine, podnesu zahtev za stambeni kredit biće oslobođeni troška obrade kreditnog zahteva.

Ukidanje troška za obradu zahteva za stambeni kredit donosi uštedu i do nekoliko stotina evra, a kako su budući vlasnici nepokretnosti već izloženi brojnim pratećim troškovima poput osiguranja imovine, upisa hipoteke i pribavljanja drugih neophodnih dokumenata, nova ponuda predstavlja značajno olakšanje za njihov budžet.

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina i kamatnom stopom od 2.95 odsto +6M Euribor (EKS od 2,91%*).

Pravo na pozajmicu imaju svi građani Srbije sa primanjima iznad 200 evra, kao i strani državljani koji žive i rade u našoj zemlji, a koji primaju platu na račun u ovoj banci.

Jedna od pogodnosti je da Vojvođanska banka klijentima daje predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine, tako da u samom startu mogu da saznaju kojom sumom za kupovinu stana raspolažu, odnosno, koji iznos kredita će im biti odobren.

Pored povoljnih uslova kreditiranja, ova banka obezbeđuje i stručnu podršku, koja klijentima pomaže da se osećaju sigurno u procesu kopovine nekretine i značajno štedi njihovo vreme.

Vojvođanska banka je pripremila i specijalnu ponudu za refinasiranje – bez naknade za obradu zahteva sa kamatnom stopom već od 2,8% +6M euribor (EKS od 2,76%*).

Iskoristite jedinstvenu ponudu, do 31.5.2018. i rešite jedno od najvažnijih životnih pitanja. „Udomite se” na siguran, i povoljan način. Posetite jednu od 105 filijala Vojvođanske banke širom Srbije ili sajt www.voban.rs i napravite prvi korak ka domu iz snova.

*Krediti sa osiguranjem kod NKOSK i bez životnog osiguranja

Tags
Back to top button