Top 5 besplatnih biznis aplikacija za koje nikada niste čuli – Bankar.rs
INOVACIJESLIDERSVE VESTI

Top 5 besplatnih biznis aplikacija za koje nikada niste čuli

Danas, skoro svako ko ima pametni telefon ili tablet konstantno traži načine da unapredi svoj profesionalni život putem aplikacija. Kako biste obavljali zadatke što efikasnije svaki dan, morate biti opremljeni adekvatnim digitalnim alatima.

U nastavku donosimo 5 aplikacija koje nisu toliko poznate, ali koje svakako mogu biti korisne u Vašem profesionalnom životu.

Bitrix24

Ova aplikacija je proglašena za najbolju besplatnu biznis aplikaciju. Poseduje preko 35 stavki koje možete iskoristiti u poslovanju – CRM, projekt menadžment, call centar, virtuelna kancelarija, cloud call centar, upravljanje dokumentima, fakturisanje, e-mail marketing i mnogo više. Tri su stvari posebno značajne u vezi s Bitrix24. Prva, CRM i klijent menadžment. Druga, kolaboracija, planiranje i projekt menadžment. Treća, informacioni sistem za upravljanje ljudskim resursima. Aplikacija je u potpunosti besplatna za 12 korisnika. Dostupna je za iOS, Android, Web, Unix, Linux, Windows i MacOS.

Qwirl

U osnovi, ova aplikacija pretvara poslovni dokument u interaktivnu web-stranicu. Na Qwirl možete gledati kao na program za besplatne citate i softver za ponude, ili alat pomoću kojeg ćete kreirati interesantne prezentacije za Vaše klijente ili izveštaje za investitore. Osnovali su ga nekadašnji radnici Googlea, te ima potencijal da postane naredni Prezi.

Wave Accounting

Usluge koje pruža su u potpunosti besplatne, a radi se o veoma snažnoj računovodstvenoj platformi. Posebno je značajna za skeniranje računa koje se vrši tako što uslikate račun mobilnim telefonom nakon instaliranja aplikacije pod imenom Receipts by Wave. Za razliku od Expensifya, koji se odnosi samo na troškove, Wave Accounting se može koristiti za plaćanje i fakturisanje.

Bizagi

Besplatno je rešenje za modeliranje poslovnih procesa koje koristi više od 500.000 korisnika širom svijeta. U potpunosti je baziran na BPMN bilježenju, što je postao standard za automatizovanje poslovnih procesa. Vrlo malo malih kompanija razmišlja o procesima, standardima i procedurama, ali ukoliko ste spremni da rastete, ovo je aplikacija za Vas.

Schedulehead

Ovo je usluga za određivanje rasporeda smena zaposlenih. Sve dok je koristi 10 radnika i 1 administrator u potpunosti je besplatna. U besplatnu uslugu je uključena i knowledge baza i e-mail notifikacije. Ukoliko za potrebe poslovanja koristite tablete i mobilne telefone, ShiftCalendar je bolji izbor. Razmislite i o nadogradnji Vašeg računa, jer će tada Vaši zaposleni moći dobiti SMS poruke sa ažuriranim rasporedom smjena.

(Manager.ba, Bankar)

Tags
Back to top button