Societe Generale: Treba ti samo KEŠ DA KRENEŠ – Bankar.rs
KreditiSLIDERSVE VESTI

Societe Generale: Treba ti samo KEŠ DA KRENEŠ

Sediš u kancelariji, slušaš doživljaje tvog kolege kome je danas prvi radni dan na poslu posle povratka sa odmora na Kubi. Danas je i poslednji radni dan koleginice koja već sutra leti na odmor u Rim.

I ti razmišljaš o siti brejk destinacijama, maštaš o dalekim putovanjima, ali prepreke su razne – “preči troškovi”, zaostali računi, sitne popravke po kući. I mnogi će reći da je putovanje ujedno stvar i želje i odluke ali svakako ti je potreban keš da kreneš.

Sosijete ženeral banka ima specijalnu ponudu keš kredita za klijente koji imaju velike planove, u koje se svakako ubrajaju i nove uspomene sa dalekih destinacija.

Ponuda obuhvata keš kredit u maksimalnom iznosu do milion i po dinara, sa rokom otplate do 100 meseci, a za iznose do 500.000 dinara i rokom otplate do 60 meseci kredit možete da uzmete i putem naše onlajn ekspoziture.

Ukoliko se odlučiš za keš kredit do kraja februara, dodatna ponuda za klijente Sosijete ženeral banke je još šest meseci besplatnog održavanja Masterata kreditne kartice, koja omogućava plaćanje na rate bez kamate na POS aparatima banke Societe Generale Srbija kod partnera sa kojima banka ima ugovorenu saradnju.

Spisak Partnera i detaljnije o kartici pogledajte OVDE.

Tvoje je da izabereš pravu destinaciju i turističku agenciju, spakuješ se za first ili last minute ponudu, a sve detalje o brzini odobrenja keš kredita možeš da dobiješ lično u ekspoziturama Sosijete ženeral banke ili besplatno na poziv 0800 344 344.

Tags
Back to top button