Zagrebačka banka proglašena najboljim poslodavcem Hrvatske – Bankar.rs
INOSTRANE BANKESVE VESTI

Zagrebačka banka proglašena najboljim poslodavcem Hrvatske

Zagrebačka banka je na svečanoj dodeli održanoj u četvrtak u Amsterdamu dobila priznanje međunarodnog instituta Top Employers koji bira vodeće poslodavce širom sveta. 

Priznanje se dodeljuje kompanijama koje zaposlenima pružaju odlične uslove rada, neguju i razvijaju talente na svim nivoima organizacije i nastoje kontinuirano da usavršavaju prakse zapošljavanja. Tako je među najboljim poslodavcima institut Top Employers i Zagrebačku banku prepoznao kao odlično mesto za rad, a nagradu je u ime Zagrebačke banke preuzela Ana Bašić, direktorica razvoja ljudskih resursa.

„Zaposleni su ključni za uspeh svake kompanije, stoga su i kontinuirana briga o zaposlenima te razvoj njihovih znanja i veština nužni za naš zajednički napredak. Osim toga, želimo da se naši zaposleni osećaju ugodno, a zahvaljujući pristupu ravnoteže između poslovnog i privatnog života nastojimo stvoriti pozitivno radno okruženje u kojem su oni u potpunosti angažovani i aktivno doprinose uspehu banke“, poručila je Biljana Ljuban, direktorica upravljanja ljudskim resursima u Zagrebačkoj banci dodajući kako su fleksibilno radno vreme, slobodan dan za rođendan ili prvi dan vrtića i škole deteta samo neke od pogodnosti omogućene kolektivnim ugovorom.

UniCredit, čija je Zagrebačka banka članica, je dobio titulu Top Employer na evropskom nivou, zahvaljujući lokalnim sertifikatima koje je dobio u Hrvatskoj, Bugarskoj, Nemačkoj, Italiji i Rusiji.

tportal.hr

Tags
Back to top button