Ekspozitura Komercijalne banke u Somboru u novom prostoru – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESVE VESTI

Ekspozitura Komercijalne banke u Somboru u novom prostoru

Komercijalna banka u Somboru od nedavno posluje u novom, savremenijem prostoru, koji se nalazi u Ulici kralja Petra I broj 7. U ovoj ekspozituri klijentima su dostupni proizvodi i usluge iz svih segmenata bankarskog poslovanja – poslovi sa stanovništvom, pravnim licima i poljoprivrednim gazdinstvima.

Uz široku paletu proizvoda i usluga, klijenti na jednom mestu i na najbrži i najkvalitetniji način mogu da obave svoje dnevno – operativne poslove, a takođe, adekvatna podrška je obezbeđena i u segmentu kreditiranja.

Klijentima su podjednako dostupni tradicionalni bankarski proizvodi poput tekućih računa, čekova, gotovinskih kredita, platnih i kreditnih kartica, kao i inovativni, digitalni proizvodi i servisi – elektronsko bankarstvo, usluge slanja gotovine putem mobilnog telefona, digitalna Visa kartica KOMePAY.

 

Komercijalna banka u Somboru ima više od 6.000 klijenata, fizičkih lica i poljoprivrednika i više od 500 računa preduzeća i preduzetnika. Novi prostor Komercijalne banke organizovan je tako da se svakom klijentu individualno posveti puna pažnja, kako bi se na najbolji način izašlo u susret potrebama klijenata.

 

Radno vreme ekspoziture je radnim danima od 9 do 16 časova, dok je bankomat dostupan 24 časa i ima mogućnost podizanja gotovine u evrima.

 

Komercijalna banka u Somboru posluje od 2005. godine i od prvog dana osnivanja je aktivni učesnik u društvenom i kulturnom životu grada, preko brojnih sponzorstava i donacija. Predani rad zaposlenih i proizvodi prilagođeni klijentima, kao i prepoznatljivost stabilne, domaće banke, obezbedili su joj poziciju pouzdanog partnera za veliku bazu klijenata.

Tags
Back to top button