Ekspozitura Komercijalne banke u Somboru u novom prostoru

Komercijalna banka u Somboru od nedavno posluje u novom, savremenijem prostoru, koji se nalazi u Ulici kralja Petra I broj 7. U ovoj ekspozituri klijentima su dostupni proizvodi i usluge iz svih segmenata bankarskog poslovanja – poslovi sa stanovništvom, pravnim licima i poljoprivrednim gazdinstvima.

Uz široku paletu proizvoda i usluga, klijenti na jednom mestu i na najbrži i najkvalitetniji način mogu da obave svoje dnevno – operativne poslove, a takođe, adekvatna podrška je obezbeđena i u segmentu kreditiranja.

Klijentima su podjednako dostupni tradicionalni bankarski proizvodi poput tekućih računa, čekova, gotovinskih kredita, platnih i kreditnih kartica, kao i inovativni, digitalni proizvodi i servisi – elektronsko bankarstvo, usluge slanja gotovine putem mobilnog telefona, digitalna Visa kartica KOMePAY.

 

Komercijalna banka u Somboru ima više od 6.000 klijenata, fizičkih lica i poljoprivrednika i više od 500 računa preduzeća i preduzetnika. Novi prostor Komercijalne banke organizovan je tako da se svakom klijentu individualno posveti puna pažnja, kako bi se na najbolji način izašlo u susret potrebama klijenata.

 

Radno vreme ekspoziture je radnim danima od 9 do 16 časova, dok je bankomat dostupan 24 časa i ima mogućnost podizanja gotovine u evrima.

 

Komercijalna banka u Somboru posluje od 2005. godine i od prvog dana osnivanja je aktivni učesnik u društvenom i kulturnom životu grada, preko brojnih sponzorstava i donacija. Predani rad zaposlenih i proizvodi prilagođeni klijentima, kao i prepoznatljivost stabilne, domaće banke, obezbedili su joj poziciju pouzdanog partnera za veliku bazu klijenata.

Check Also

Plaćanje debitnim DinaCard karticama na rate bez kamate

Narodna banka Srbije obaveštava građane da je Banka Poštanska štedionica, kao najveći izdavalac DinaCard kartica, …