Zvučna imena: Evo ko sve dolazi na Kopaonik biznis forum – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Zvučna imena: Evo ko sve dolazi na Kopaonik biznis forum

Jubilarni 25. Kopaonik biznis forum, koji se održava od 4. do 7. marta, okupiće najznačajnija imena svetske ekonomije, među kojima su i direktorka Svetske banke za zapadni Balkan Linda Van Gelder, kao i zamenik direktora za ekonomiju i politiku zemalja pri Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD) Piter Sanfi.

Prvi put na Kopaonik biznis forumu učestvuju i direktor Kancelarije MMF-a za Evropu Pol Tomseni i direktorka EBRD-a za Centralnu i Istočnu Evropu Šarlot Ruh, navodi se u saopštenju organizatora.

Tema ovogodišnjeg foruma je “Šta posle fiskalne konsolidacije: Kako fiskalnu stabilnost merama ekonomske politike pretvoriti u održiv rast i razvoj?”.

U okviru zvaničnog programa učestvovaće i regionalni menadžer Međunarodne finansijske korporacije (IFC) za Zapadni Balkan Tomas Lubek, šef Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke za Zapadni Balkan (EIB) Dubravka Negre, i generalni direktor Masterkard kompanije za Balkan Artur Turemka.

Ove godine Kopaonik biznis forum ima i svoj zvanični veb sajt – www.kopaonikbusinesforum.rs, sa svim informacijama o programu i učesnicima.

Kopaonik biznis forum, u partnerstvu sa Masterkard, tradicionalno organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije.

 

Izvor: blic.rs

Tags
Back to top button