Societe Generale – Fluo za studente – Bankar.rs
Depoziti i štednja

Societe Generale – Fluo za studente

Studentsko doba je pravo vreme da počnete da razmišljate o dobrom organizovanju svojih finansija. Odvajajte sredstva za školarinu, knjige ili putovanja, a Societe Generale vas časti besplatnim računom za redovno polaganje ispita.

Šta je fluo?

Fluo je ime za niz bankarskih usluga Societe Generale banke namenjenih studentima. A uz Fluo započni potpuno samostalno upravljanje svojim novcem, jer besplatno* dobijaš i naš Fluo paket tekućeg računa i mogućnost za kredite za finansiranje studija. Šta dobijaš u paketu Fluo?

Paket Fluo

Sa Fluo paketom tekućeg računa, započni potpuno samostalno upravljanje svojim novcem. U svojoj osnovnoj ponudi za studente i mlade, Fluo paket dolazi sa:

  • SoGe SVET popusta – sa našim platnim karticama ostvari popuste kod partnera. Listu aktuelnih popusta u svakom trenutku možeš pogledati u našim e-banking i m-banking aplikacijama
  • M-banking  – Kad si u pokretu, banku nosi u svom džepu!
  • E-banking  – U svom prirodnom okruženju, kod kuće i online, vodi svoje finansije bez šaltera i sa tačno nula izgubljenog vremena.
  • Dinarskim i deviznim (EUR) tekućim računom
  • Mastercard® Fluo, međunarodnom debitnom karticom sa tehnologijom za beskontaktno plaćanje, za podizanje gotovine na bankomatima i plaćanje u zemlji i inostranstvu.
  • Mastercard® platne kartice donose i dodatne pogodnosti. Aktuelne promocije prati na njihovom zvaničnom sajtu!

Ako si student i imaš do 27 godina, paket Fluo je za tebe.

Cena paketa na mesečnom nivou

0 RSD
Tags
Back to top button