“ŠTEDIONICA” UZ “ORLOVE”: OSS i zvanično dobio novog generalnog sponzora – Bankar.rs
Društvena odgovornost

“ŠTEDIONICA” UZ “ORLOVE”: OSS i zvanično dobio novog generalnog sponzora

Prvi čovek trofejne organizacije Zoran Gajić i predsednik IO Banke mr Bojan Kekić potpisali su jednogodišnji ugovor s opcijom da saradnja traje do Olimpijskih igara 2020. u Tokiju.

BANKA Poštanske štedionice od utorka je i zvanično novi generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije. Prvi čovek trofejne organizacije Zoran Gajić i predsednik IO Banke mr Bojan Kekić potpisali su jednogodišnji ugovor s opcijom da saradnja traje do Olimpijskih igara 2020. u Tokiju.

 Kako je BPŠ sponzor i Superlige, Prve A i B lige odlučeno je da 650.000 penzionera koji imaju račun u Banci mogu besplatno da gledaju prvenstvene mečeve. Banka svakog meseca sa 500 evra nagrađuje najboljeg odbojkaša i odbojkašicu.

– Imaćemo veliku pomoć u kreiranju naših programa, kao i stvaranju maksimalnih uslova za pripreme reprezentacija. Sa ovim sponzorstvom moći ćemo da stvorimo što više igrača i trenera – naglasio je Gajić.

Bojan Kekić je podvukao da i Banka u OSS prepoznala zdravu organizaciju, s kojom želi da sarađuje ceo olimpijski ciklus.

Tags
Back to top button