Plaćanje ptem Vajbera – Addiko Chat Banking – Bankar.rs
Elektronsko bankarstvo

Plaćanje ptem Vajbera – Addiko Chat Banking

Nova usluga Addiko banke omogućila je u potpunosti jedinstven način plaćanja – Addiko Chat Banking na Vajberu! Bez obzira da li ste u zemlji ili ne, kući ili na poslu, autobusu ili kolima potrebno je samo da pokrenete Vajber i Addiko Chat Banking i izvršite plaćanje.

Sa novom uslugom Addiko banke možete paralelno četovati sa prijateljima i završiti poslove sa bankom. Dovoljno je samo nekoliko „koraka“ da platite račun, proverite stanje i promet na računu, prebacite sredstva između svojih Addiko računa i pronađite najbližu ekspozituru i bankomat. Prvi korak je da imate aktiviran servis elektronskog bankarstva Addiko Ebank i da imate intaliranu aplikaciju Vajber.

Uslugu možete koristiti na bilo kom mobilnom uređaju ili računaru, na kom već koristite aplikaciju.Vrlo brzo, jednostavno i efikasno. Potrebno je samo da se registrujete i verifikujete svoj nalog putem internet bankinga i to je sve. Drugi korak je da budete pratilac javnog profila na Vajberu. Treći je da pratite dalja uputstva na ekranu, koja će vas uvesti u čaroban svet digitalnog bankarstva.

Addiko Chat Banking je servis vrhunskog kvaliteta, veoma bezbedan, sa svim sigurnosnim standardima. Uvođenjem nove usluge Addiko Chat Banking, banka je nastavila sa modernizacijom i digitalizacijom svojih poslovnih operacija. Pružanje osnovnih bankarskih usluga je prilagođeno korisnicima, na jednostavniji i efikasniji način, čime banka odgovara na svakodnevne potrebe klijenata.

Tags
Back to top button