Krulj: Komercijalna u Kosovskoj Mitrovici je više od filijale – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKESLIDER

Krulj: Komercijalna u Kosovskoj Mitrovici je više od filijale

Komercijalna banka je svečano otvorila nove prostorije Filijale u Kosovskoj Mitrovici, na adresi Čika Jovina ulica broj 11.

Na istoj adresi nalazi se i ekspozitura u kojoj svoje poslove obavlja više od 4.700 aktivnih klijenata, fizičkih i pravnih lica.

Filijalu su svečano otvorili predsednik Upravnog odbora dr Vladimir Krulj i direktor Filijale Goran Dželajlija.

– Istorijski rezultat Komercijalne banke od 60 miliona dobiti u 11 meseci dolazi, pre svega, kao ogroman trud i vera svih zaposlenih u Banci. I baš zbog toga ovaj objekat u Kosovskoj Mitrovici jeste uspeh za sebe. To je više od same filijale, to je naš pogled u budućnost i iskrenu veru u nas same. Bez takve vere, iskrene i jasne, ne bi bilo uspeha koji je Komercijalna banka postigla u Srbiji, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. I zato smo mi danas ovde, u Kosovskoj Mitrovici – izjavio je predsednik Upravnog odbora dr Vladimir Krulj.

Komercijalna banka a.d. Beograd na području Kosova i Metohije posluje već dvadeset godina. Poslovne korake gradila je u teškim i kriznim vremenima, kao i u specifičnom okruženju. Danas Komercijalna banka preko Filijale Kosovska Mitrovica raspolaže mrežom od 9 ekspozitura, od kojih se četiri nalaze na severu Kosova i Metohije, a pet ekspozitura posluje u sredinama južno od reke Ibar, u kojima rade 44 zaposlena.

U ime Filijale Kosovska Mitrovica gostima se obratio direktor Goran Dželajlija koji je napomenuo da je Filijala apsolutni lider po broju računa klijenata budžetskih korisnika Republike Srbije na Kosovu i Metohiji i da predstavlja sigurnog partnera u poslovanju, kako u segmentu stanovništva tako i privrede.

– Tome u prilog govori visina dinarske i devizne štednje građana koja u ovom trenutku iznosi više od 55 miliona eura (6,664.587.000 RSD). Raspolažemo bazom od više od 24.000 aktivnih klijenata sa plasmanom ili depozitom, od kojih je 17.000 sa redovnim primanjima, kojima na raspolaganju stoji niz kvalitetnih bankarskih proizvoda i usluga po najvišim bankarskim standardima – dodao je Goran Dželajlija.

Novi prostor Filijale i ekspoziture Komercijalne banke u Kosovskoj Mitrovici zauzima 279m2. Ekspozitura Kosovska Mitrovica raspolaže bazom od 4.700 aktivnih klijenata. Klijentima su na raspolaganju najsavremeniji bankarski proizvodi i usluge, uključujući nove Kombank tekuće račune sa dodatnim proizvodima i uslugama za fizička i pravna lica, elektronsko bankarstvo (eBank i mBank), menjačnica, kao i niz kvalitetnih bankarskih proizvoda i usluga po najvišim bankarskim standardima.

Tags
Back to top button