UNIQA osiguranje domaćinstva od sada i putem vebšopa – Bankar.rs
OSIGURANJE

UNIQA osiguranje domaćinstva od sada i putem vebšopa

UNIQA osiguranje lansiralo je novi vebšop putem kojeg će klijenti na jednostavan i brz način, bez odlaska u poslovnicu, moći da zaključe osiguranje domaćinstva.

Vebšop aplikacija za osiguranje domaćinstva je kreirana tako da klijent može da s bilo kog uređaja (laptop, mobilni telefon, desktop računar, tablet…) za samo nekoliko minuta zaključi osiguranje. Pre svega potrebno je da poseti UNIQA vebsajt na adresi:
www.uniqa.rs i klikne na direktni link: kupi online. Nakon toga, klijent treba da unese nekoliko neophodnih podataka poput kvadrature stana ili kuće koju želi da osigura, kao i perioda trajanja osiguranja, nakon čega sledi plaćanje platnom karticom. Po završetku procesa kupovine klijent dobija polisu na imejl.

Kao posebnu pogodnost, UNIQA osiguranje, svim klijentima je omogućilo popust prilikom zaključenja polise s višegodišnjim trajanjem.

Mi u UNIQA osiguranju uvek se vodimo premisom da moramo da budemo tamo gde su i naši klijenti. Svesni smo činjenice da živimo u vreme kada je svaki minut bitan i da često nemamo vremena za odlazak u poslovnicu, pa se sve veći broj građana želi da zaključi osiguranje iz udobnosti svog doma, iz kancelarije ili dok čekaju u redu. Zato nam i jeste veoma drago što smo omogućili još jednu vrstu onlajn kupovine – gde će svi moći da osiguraju svoju najveću i najdražu investiciju – svoj dom. Verujemo da smo ovom inovacijom uspeli da i dodatno poboljšamo našu uslugu i osnažimo našu bazu vernih klijenata“, izjavila je direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja, Sonja Marić.

Pored onlajn kupovine putnog osiguranja koje je UNIQA osiguranje omogućilo svim klijentima tokom prethodne godine, ovom novinom u poslovanju, UNIQA je dokazala da prati najsevremenije svetske trendove poslovanja.

Pored ove aplikacije, u okviru UNIQA vebsajta onlajn putem klijenti mogu da prijave štetu, podnesu prigovor, upišu se u knjigu utisaka i naravno kupe putno i osiguranje domaćinstva.
UNIQA osiguranje ovom investicijom, još jednom dokazalo je da je lider na tržištu osiguranja u pogledu inovacija.

Tags
Back to top button